11. 01. 2021 - 15:40
"Zlatane, vrati se u reprezentaciju" Oglasio se Kuluševski...
907
Shares

"Zlatane, vrati se u reprezentaciju" Oglasio se Kuluševski nakon Juventusove pobjede

11. 01. 2021 - 15:40
0
Shares

Dejana Kuluševskog (20) Hrvatska je dobro upoznala 14. studenog u utakmici Lige nacija u kojoj je svjetske viceprvake Švedska na svom terenu pobijedila 2:1. Juventusov ofenzivac u toj je utakmici zabio svoj prvi gol za reprezentaciju i najavio da će joj vrlo skoro postati vođa.

screenshot-10

U Juventusu također dobiva priliku kod Andree Pirla i ove sezone u 19 utakmica ima tri gola i dvije asistencije u 902 minute igre. Kuluševski je u jučerašnjoj pobjedi protiv Sassuola 3:1 u 17. kolu Serie A ušao u 42. minuti i bio zapažen u ofenzivi, a nakon utakmice je iskoristio priliku i pozvao Zlatana Ibrahimovića natrag u reprezentaciju.

Milanova zvijezda od 2016. ne igra za Švedsku. U posljednje vrijeme aktualni su pregovori izbornika Jannea Anderssona s 39-godišnjakom i postoji velika mogućnost da Zlatan zaigra na Europskom prvenstvu.

"Dopisujemo se. On je moj idol. Teško netko na svijetu može raditi ono što on radi. Kad me hvali, to me tjera da radim još više na sljedećem treningu jer budem jako ponosan. Iskreno se nadam da će se vratiti u reprezentaciju i zaigrati za Švedsku na Euru. Za mene bi to bilo nešto prekrasno, kao i za cijelu Švedsku. Hajde, Zlatane", poručio mu je mlađi kolega.

Ibrahimović je prošle jeseni kritizirao izbornika Anderssona jer je čekao s uvođenjem Kuluševskog u prvi sastav reprezentacije. Nakon kritika Kuluševski je zaigrao i odmah oduševio.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti