11. 01. 2021 - 10:58
"Njih dvojica trebali su biti Realova budućnost, ali su...
907
Shares

"Njih dvojica trebali su biti Realova budućnost, ali su potpuno nestali"

11. 01. 2021 - 10:58
0
Shares

Real Madrrid je tešku financijsku 2020. godinu završio u malom plusu i jedini je veliki klub koji je uspio izbjeći bilo kakve gubitke.

Jedan od razloga za to je što španjolski prvak ljetos nikoga nije kupio, nego se oslonio na vlastite igrače i mlade igrače koji su bili na posudbama u drugim klubovima. To je bio slučaj s dvojicom 22-godišnjaka Federicom Valverdeom i Martinom Odegaardom. Prvi je do prekida natjecanja zbog koronavirusa bio jedan od najboljih Realovih igrača, a Odegaard je briljirao u

screenshot-41

Real Sociedadu te je Zidane inzistirao na njegovom povratku s posudbe budući da ga je Real Sociedad želio na još jednu sezonu.

Odegaard je trebao s vremenom postati zamjena za Tonija Kroosa i očekivalo se da će ga Zidane puno koristiti ove sezone, a od Valverdea se očekivalo da nastavi sa sjajnom formom s početka 2020. godine.

No Valverdea i Odegaarda nema nigdje, piše Marca u današnjem izdanju. Talentirani veznjaci izgubili su se u ovoj sezoni. Obojica su ove sezone imali problema s ozljedama, ali sad kad su zdravi Odegaard sjedi na klupi, a Valverde je potpuno nevidljiv.

"Njihova situacija je jako čudna. Obojici klub bezgranično vjeruje i označio ih je kao budućnost, ali Zinedine Zidane ima drukčije planove. Odegaard je od senzacije lige postao šesti Realov veznjak, a Valverde uglavnom ulazi s klupe kad se umori netko iz nedodirljivog trojca Modrić-Casemiro-Kroos. I dok Valverde još nešto i igra, Odegaard je posljednji put u početnom sastavu bio 1. prosinca protiv Šahtara, a od povratka od lakše ozljede odigrao je šest minuta u četiri utakmice", piše Marca i nastavlja:

"Očito je da Zidane ponovno računa na veterane, staru gardu koja mu je donijela najveće uspjehe u trenerskoj karijeri. To je imalo smisla dok je momčad nizala pobjede i izgledala odlično, no sad je forma pala, a Zidane ništa ne mijenja. Očekivalo bi se da će koristiti Odegaarda i Valverdea, ali to ne čini. Bit će zanimljivo kako će klub reagirati po tom pitanju."

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti