11. 01. 2021 - 08:05
Francuski novinar o Messijevom odlasku iz Barcelone:...
907
Shares
Francuski novinar o Messijevom odlasku iz Barcelone: Financijski, to nije moguće

Francuski novinar o Messijevom odlasku iz Barcelone: Financijski, to nije moguće

11. 01. 2021 - 08:05
0
Shares

Lionela Messija se u posljednje vrijeme sve češće povezuje s Paris Saint-Germainom nakon što je prošlog ljeta propao njegov transfer u Manchester City.

Njemu na ljeto s katalonskim klubom istječe ugovor i od početka siječanjskog prijelaznog roka može pregovarati s drugim klubovima o transferu bez odštete. Odmah po dolasku u klub o mogućem Messijevom transferu je govorio trener PSG-a Mauricio Pochettino.

skysports-lionel-messi-barcelona-5113303

Dobra forma Barcelone mogla bi natjerati Messija da promisli o ostanku u klubu

"Lionel Messi u PSG-u? U Pariz su najbolji na svijetu dobrodošli", odgovorio je Pochettino dodavši: 

"Glasine ćemo ostaviti po strani. Ovo je moja prva tiskovna konferencija, imat ćemo vremena za takve razgovore."

Barcelona je u posljednjih osam utakmica u prvenstvu ostvarila šest pobjeda i dva remija, čime se popravilo Messijevo raspoloženje. Dobra forma i rezultati mogli bi Messija natjerati da promisli o ostanku u klubu. Uz to, francuski novinar Julien Laurens je u podcastu TransferTalk na Sky Sportsu kazao kako je Messijev dolazak na Park prinčeva teško ostvariv.

Nije realno u momčadi imati Messija, Neymara i Mbappéa

"S obzirom na financijski fair play i pandemiju te koliko je ona utjecala na PSG i sve velike klubove, ne znam kako, samo kada je riječ o plaćama, možete u momčadi imati Neymara, čija je plaća oko 30 milijuna eura, Messija s oko 60 milijuna godišnje i Mbappéa koji bi novim ugovorom trebao imati primanja kao Neymar”, rekao je Laurens i dodao:

"Samo ta trojica bi imala ukupnu plaću od 150 milijuna eura svake godine. Financijski, to nije moguće, ali u PSG-u govore kako će pokušati, iako smatram da to nije realno."

Izvor:Index

Učitaj još novosti