09. 01. 2021 - 10:09
Neočekivano: Barcelona želi Wijnalduma, ali on ...
907
Shares
Neočekivano: Barcelona želi Wijnalduma, ali on ...

Neočekivano: Barcelona želi Wijnalduma, ali on ...

09. 01. 2021 - 10:09
0
Shares

Georginio  Wijnaldum je velika želja Barcelone, posebno zbog toga što njegov ugovor s Liverpoolom istječe narednog ljeta, ali ugledni The Athletic piše da Nizozemac još nije odlučio napustiti Anfield.

Ovaj 30-godišnji veznjak je u Liverpool stigao 2016. godine i od tada nije mijenjao ugovor pa je prošle sezone tražio znatno veću plaću, ali dogovor nije postignut.

screenshot-10

Španjolski medij Todo Fichajes je objavio da je Nizozemac odbio produljenje ugovora s Redsima, ali The Athletic piše da to nije točno.

Wijnaldum se još uvijek nada da će se dogovoriti s Liverpoolom, ali problem može biti u tome što traži dugoročni ugovor s mnogo većom plaćom. U Liverpoolu nisu odlučni u potpisivanju takvih ugovora s igračem koji ima 30 godina.

Nizozemac je ove sezone nastupio u svakoj ligaškoj utakmici što pokazuje koliko je važan igrač u momčadi Jurgena Kloppa koji se nada da će se klub dogovoriti s igračem.

"Znate koliko ga volim kao igrača i čovjeka. Nemam što reći", rekao je Klopp nedavno.

Wijnaldum navodno razmišlja i o tome kako može zaraditi ogroman iznos ako pričeka kraj ugovora jer bi mu novi klub mogao dati veliku svotu novca po dolasku.

Trener Barcelone Ronald Koeman ne krije interes za Wijnalduma kojeg je trenirao u reprezentaciji Nizozemske.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti