09. 01. 2021 - 07:59
PSG se mora riješiti jedne od svoje dvije zvijezde, OVO JE RAZLOG!
907
Shares
PSG se mora riješiti jedne od svoje dvije zvijezde, OVO JE RAZLOG!

PSG se mora riješiti jedne od svoje dvije zvijezde, OVO JE RAZLOG!

09. 01. 2021 - 07:59
0
Shares

Velika kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa jako je pogodila svjetske klubove, pa čak i one najbogatije.

Barcelona minus broji u stotinama milionaeura, Arsenal je zatražio kredit od britanske vlade, a čak je i prebogati PSG primoran na određene rezove.

Francuski prvak je donedavno inzistirao da svoje najveće zvijezde Kyliana Mbappea i Neymara zadrži što je dulje moguće te im je pripremao nove ugovore budući da im aktualni istječu 2022. godine. No kako se kriza otegnula i nema naznaka da će se nogomet tako skoro vratiti u normalu, PSG je primoran promijeniti prioritete.

Marca je danas objavila da će PSG moći samo jednoj od svojih glavnih zvijezda ponuditi bogati ugovor i da će to biti Neymar. Brazilac je prije dvije godine bio na odlasku iz kluba, ali je na kraju ipak ostao. Spominjao se njegov odlazak i prošlog ljeta, ali se Neymar konačno smirio i indirektno poručio klubu da želi ostati. Ne zna se koliku plaću mu je PSG spreman ponuditi, odnosno može li ga i dalje plaćati 40 milionaeura po sezoni, ali postoji dobra volja s obje strane da se postigne dogovor.

screenshot-1

PSG pušta Mbappea

Marca tvrdi, pozivajući se na izvore iz Francuske, da je PSG odustao od nagovaranja Kyliana Mbappea da produlji ugovor. Mladi napadač je velika Realova želja i u Parizu su svjesni da je ovo ljeto posljednja šansa da za njega dobiju neki ozbiljan novac pa će ga pustiti.

Osim toga, dolaskom Mauricija Pochettina povećala se šansa da na ljeto u PSG možda dođe Lionel Messi. Ta argentinska veza mogla biti ključna u pokušaju šeika da nagovore Argentinca da dođe u Pariz, a novi trener bi bio jako zadovoljan kad bi Messi stigao na Park prinčeva. Puno je realniji dolazak Delea Allija koji je u nemilosti kod Josea Mourinha, a Pochettinu je engleski reprezentativac bio jedan od glavnih igrača u Spursima.

Izvor:Index

Učitaj još novosti