08. 01. 2021 - 10:15
OVO JE PREŠLO SVAKU MJERU: Federer nije povrijeđen, Mirka mu...
907
Shares
OVO JE PREŠLO SVAKU MJERU: Federer nije povrijeđen, Mirka mu je zabranila da igra na Autralijan openu!

OVO JE PREŠLO SVAKU MJERU: Federer nije povrijeđen, Mirka mu je zabranila da igra na Autralijan openu!

08. 01. 2021 - 10:15
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Proslavljeni teniski as Rodžer Federer, nedavno je objavio da neće učestvovati na Australijan openu, ali razlog nije povreda, iako se tome prvobitno spekulisalo u javnosti.

Razlog zbog kog je Federer odustao od učešća na prvom grend slemu sezone je – supruga Mirka!

I ranije se pričalo o tome da Mirka Federer "vuče sve konce" u karijeri velikog Švajcarca, ali ovoga puta su problem napravila striktna pravila na Australijan openu i dvonedeljni karantin koji nikako nije bio po ukusu poznatog para.

Bivši teniser Andrea Sa, koji je u Teniskom savezu Australije, objasnio je da u telefonskom razgovoru sa Rodžerom saznao da - Mirka ne želi da provede dana u hotelskoj sobi sa četvoro djece.

- Glavni razlog je karantin – rekao je Sa za španske portale.

- Pričao sam sa njim prije mjesec dana i imao je dvije opcije. Mogao je da dođe sa cijelom porodicom i da svi zajedno budu u karantinu. Problem je što Mirka i njihova djeca ne bi mogli da napuste hotelsku sobu. Morali bi 14 dana da provedu u četiri zida. Samo igrači mogu da izađu na trening.

Takva ideja nije se dopala Mirki Federer, ali ni Rodžeru koji nije želio da se čitava porodica žrtvuje kako bi on mogao da igra.

- Mogao je da izađe, trenira i vrati se, ali porodica nije mogla. Mirka to nije odobrila – naveo je Sa i kazao da je i druga opcija bila neprihvatljiva.

- Druga opcija bila je da dođe sam. Ipak, to bi značilo da bi pet sedmica bio razdvoje od svoje porodice... Rekao je sebi da ima 39 godina i 20 grend slemova, da nema vremena da bude udaljen od njih – prepričao je razgovor Brazilac.

(Blic)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti