07. 01. 2021 - 23:10
Srbi bruje o Đokovićevoj bivšoj: Dobivala i 30.000 € po...
907
Shares
Srbi bruje o Đokovićevoj bivšoj: Dobivala i 30.000 € po nastupu ATRAKTIVNA BRINETA ODUZIMA DAH

Srbi bruje o Đokovićevoj bivšoj: Dobivala i 30.000 € po nastupu ATRAKTIVNA BRINETA ODUZIMA DAH

07. 01. 2021 - 23:10
0
Shares

Atraktivna brineta na glazbenoj sceni poznata je pod imenom Lady Lee, a najviše nastupa u Aziji. Đoković je prije braka sa sadašnjom suprugom Jelenom Ristić bio u emotivnoj vezi s poznatom DJ-icom

Novak Đoković (33) u braku je s Jelenom Ristić od 2014. godine, a manje poznato je sve što se na ljubavnom planu prije toga događalo u životu tenisača.

Prvi reket svijeta bio je u emotivnoj vezi s Lidijom Popović, atraktivnom brinetom koja tada uspjela osvojiti Novakovo srce, piše Blic.

U to vrijeme srpski tenisač još nije bio toliko popularan i uspješan, a nakon prekida s Lidijom započeo je vezu s Jelenom, današnjom suprugom s kojom ima sina i kćer. 


Novakova bivša djevojka, na glazbenoj sceni poznatija je pod imenom Lady Lee. Naime, Lidija je DJ te je u svojoj karijeri imala više od 80 inozemnih nastupa od kojih je najviše bilo u Aziji, a od jednog navodno zaradi i do 30.000 eura.

Lidiju Popović zovu i "srpska J.Lo'', a u jednom od intervjua otkrila je detalje o vezi s Đokovićem.


- Nole je za vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sjećam - rekla je Lidija.

Učitaj još novosti