07. 01. 2021 - 15:56
NA TERENU RAJ U ŽIVOTU PAKAO: Benzema mora na sud!
907
Shares
NA TERENU RAJ U ŽIVOTU PAKAO: Benzema mora na sud!

NA TERENU RAJ U ŽIVOTU PAKAO: Benzema mora na sud!

07. 01. 2021 - 15:56
0
Shares

Francuski fudbaler Karim Benzema igra jednu od boljih sezona na terenu, postigao je 12 i namjestio pet golova. Međutim, ima dosta razloga za brigu pošto će završiti na sudu.

Tužilac suda u Versaju potvrdio je da će Benzemi biti suđeno za ucjenu Matjea Valbuene, nekadašnjeg kolege iz reprezentacije Francuske, povodom slučaja koji datira od novembra 2015, međutim, poslije opsežne istrage tek sad je došao na red.

Benzema i Valbueana su se našli u centru skandala, tako što je centarfor ucjenjivao vezistu snimkom intimnog čina. Odmah zatim, Benzema je uhapšen, pa pušten, u međuvremenu je priznao krivicu, izvinio se Valbueni, što možda može da mu bude olakšavajuća okolnost na sudu, ali će svakako morati da se pojavi na ročištu.

- Odluka da se Benzemi sudi je apsurdna i nepravedno surova. Nemam šta da mu zamerim u ovom slučaju - rekao je advokat Realove „devetke“, Silvijan Kormije.

Ranije se pominjalo da je Benzema, zajedno sa još četiri osobe, navodno zahtevao od Valbuene isplatu između 50.000 i 100.000 eura kako sporni snimak ne bi dospio u javnost. Bruka je svakako pukla, obojicu je selektor Didije Dešan izbacio iz reprezentacije još pred kraj 2015.

Osim Benzeme, objavljeno je da će se za ucjenu suditi još četvorici lica, umiješanim u ovaj slučaj.

Učitaj još novosti