27. 12. 2020 - 11:36
Komentator suspendovan zbog superzgodne supruge poznatog...
907
Shares
Komentator suspendovan zbog superzgodne supruge poznatog golmana: Ovo je zgrozilo Njemačku, mnogi su u nevjerici

LORIS KARIUS U CENTRU PAŽNJE

Komentator suspendovan zbog superzgodne supruge poznatog golmana: Ovo je zgrozilo Njemačku, mnogi su u nevjerici

Sport.ba
27. 12. 2020 - 11:36
0
Shares

Njemački nogometni komentator Jörg Dahlmann suspendovan je zbog incidenta koji se dogodio prije pet dana na utakmici između Union Berlina i drugoligaša Paderborna (2-3) u okviru Kupa Njemačke. 

- Možemo potvrditi da Jörg Dahlmann večeras neće biti na dužnosti. Urednici Skyja odlučili su kako će utakmicu  između Mainza i Bochuma komentirati Marcel Meinert - napisao jesamo dan poslije njemački list Bild, a čini TV kuća je očito suspendovala komentatora kako bi ubuduće izbjegao ovakve neukusne komentare.

Razlog otkaza je njegov nepromišljen komentar o Sophiji Thomalli (31), njemačkoj glumici, manekenki i TV voditeljici, koja je od 2019. u braku s njemačkim golmanom Lorisom Kariusom (27), članomUnion Berlina koji je na posudbu stigao iz Liverpoola.

Union je ispao iz Kupa od Paderborna, a Karius je nakon 36 minuta utakmice primio tri gola.

- Sad u Berlinu samo sjedi na klupi. Ima sreću što se kod kuće može maziti sa svojom Sophijom Thomallom, ali i ja bih sjedio na klupi da mogu prije spavanja zagrliti Sophiju - rekao je Dahlmann netom prije završetka utakmice.

- Svako želi malo ljubavi za Božić... Jörg također. Ali ljudi - ovdje se radi o nogometu, a ne o dječjim sran*ima. Nisam uopće primijetila. Union je bio tako blizu. To me puno više živciralo! - izjavila je Thomalla za BILD.

Dahlmann se izvinio, ali ga je Sky Germany sljedećeg dana isključio iz druge utakmice Kupa.

Učitaj još novosti