27. 12. 2020 - 09:03
EXKLUZIVNA VIJEST, LUKA MODRIĆ NAPRAVIO NOVI UGOVOR: Evo gdje...
907
Shares
EXKLUZIVNA VIJEST, LUKA MODRIĆ NAPRAVIO NOVI UGOVOR: Evo gdje nastavlja karijeru

EXKLUZIVNA VIJEST, LUKA MODRIĆ NAPRAVIO NOVI UGOVOR: Evo gdje nastavlja karijeru

27. 12. 2020 - 09:03
0
Shares

Luka Modrić dogovorio je s Realom produženje ugovora’, donosi veliku vijest u nedjelju na svojoj naslovnici ugledna Marca. Uz naslov ‘Luka, ovo si zaradio’.

Modrića je ugovor s Realom vezao do ljeta 2021. godine, a španski dnevnik tvrdi da je Realov igrač dogovorio produženje za još jednu godinu – do juna 2022. godine.

Tada će kapiten hrvatske reprezentacije imati 37. godina.

“Kada Modriću novi ugovor istekne u ljeto 2022. godine, zaokružit će puno desetljeće u Realovom dresu. Na Santiago Bernabeu stigao je iz Tottenhama 2012. godine, i u osam i pol godina osvojio četiri naslova prvaka Europe i dva naslova prvaka Španije, između brojnih drugih trofeja i indivudualnih priznanja kao što je osvajanje Zlatne lopte 2018.”, piše Marca uz dodatak:

“Modrićevi nastupi posljednjih mjeseci, zrelost vođenja ekipe na terenu i njegovo iskustvo, uvjerili su klub da ga zadrži. U zadnjih nekoliko sedmica, Hrvat je nudio majstorske nastupe, jedan za drugim u veznom redu Los Blancosa i potvrdio koliko vrijedi Zinedineu Zidaneu”, piše ugledni španski dnevnik.

Marca dodaje kako je Modrić već prije pristao na smanjenje plate da bi ostao u Realu, tako da novi ugovor neće biti izdašan kao ovaj dosadašnji. Međutim, Madrid je očito Modrićev dom, a to se ponekad ne može kupiti.

 

Učitaj još novosti