23. 12. 2020 - 14:43
SRBIN SRBINU PSOVAO MAJKU SRPSKU! SVAĐA TRENERA I NAVIJAČA I...
907
Shares
SRBIN SRBINU PSOVAO MAJKU SRPSKU! SVAĐA TRENERA I NAVIJAČA I TO U  IZRAELU: Evo šta se desilo

SRBIN SRBINU PSOVAO MAJKU SRPSKU! SVAĐA TRENERA I NAVIJAČA I TO U IZRAELU: Evo šta se desilo

23. 12. 2020 - 14:43
0
Shares

Slobodan Drapić, trener Beiter Jeruzalema i napadač Aleksandar Pešić imali su zanimljivu situaciju u Izraelu. Kako piše susjedni Mozzartsport, bio je to "spektakl" na travnjaku...

Naime, u jednom trenutku susreta Beitera i Maccabi Tel Aviva (0:0) zaiskrilo je na relaciji dva sunarodnjaka. Drapić je navodno opsovao Pešića, trener mu je psovao "majku srpsku" iako je i on Srbin.

f-6003395-1024

"Kad sam izbacio loptu, počeo me je psovati. To što je on meni rekao, ne bi niti pas zaslužio. Ma katastrofa", rekao je Pešić za Mozzartsport i dodaje:

"Psovao mi je sestru i pazite ovo - majku srpsku! A riječ je o Srbinu! Kao da se on stidi što je Srbin! To je nevjerojatno"

Tad je napadač krenuo u obračun...

screenshot-26

"Da, išao sam prema njemu da vidim u čemu je problem. Stigao je i naš pomoćni trener koji je također Srbin. Objasnio sam mu da je to sramota! Na praznom stadionu bila su nas trojica državljana, a sve je to odzvanjalo. Još sam u šoku", rekao je.

Drapić se ispričao i rekao kako je jednostavno "reagirao u trenutku". Pešić mu je odgovorio da će mu oprostiti, ali ne i zaboraviti...

Sport.ba/Sportskejutarnji

Učitaj još novosti