22. 12. 2020 - 09:37
MESI PONOVO RUŠI INTERNET, DAO VELIKI INTERVJU O ODLASKU IZ...
907
Shares
MESI PONOVO RUŠI INTERNET, DAO VELIKI INTERVJU O ODLASKU IZ BARCELONE: Novinar ga  14 puta pitao o budućnosti

MESI PONOVO RUŠI INTERNET, DAO VELIKI INTERVJU O ODLASKU IZ BARCELONE: Novinar ga 14 puta pitao o budućnosti

22. 12. 2020 - 09:37
0
Shares

Kada je prije nekoliko mjeseci Lionel Mesi u intervjuu novinaru Rubenu Uriji otvorio dušu i rekao da želi da napusti Barselonu izazvao je pravi fudbalski zemljotres!

Mesi je tada otkrio da ga je prevario predsjednik kluba Jozep Marija Bartomeu i da je zato odlučan u namjeri da ode sa Nou Kampa. Na sreću navijača Barselone Mesi je ostao a Bartomeu otišao.

2412307-profimedia0576578441-ls

Da li se nešto promijenilo u Mesijevim razmišljanjima? To je pokušao da otkrije novinar Đordi Evole.

Mesi je u novom intervjuu, za koji se pojavio tizer, govorio o nepoznatim detaljima od dolaska u Barselonu do danas. Autor je otkrio i da ga je tokom intervjua čak 14 puta pitao o nastavku karijere.

"Na ovaj ili onaj način, mislim da ga sam ga 14 puta pitao o budućnosti. Nakon intervjua pričali smo još jedno sat i po vremena i tada sam shvatio koliko taj čovjek voli Barselonu. Kada sam mu dodao dres da mi potpiše, način na koji ga je uzeo, shvatio sam šta za njega znači grb Barselone. Mesi će govoriti o svojoj budućnosti, ali šta god da odluči, ne smijemo ga kriviti. Moj glavni utisak poslije intervjua sa njim je - koliko samo voli Barselonu", rekao je autor intervjua.

U tizeru koji je na društvenim mrežama, za sada znamo da je Mesi rekao samo ovo:

"Imao sam loše trenutke na kraju sezone zbog svega što nam se desilo tokom ljeta. Onda sam poslao onaj faks... ali, sada se osjećam odlično, željan sam uspjeha i uzbuđen sam. Svjestan sam da klub prolazi kroz težak period, ali želim da se borim i da pomognem ekipi", rekao je Mesi.

Kompletan intervju sa Mesijem biće objavljen na televiziji La Seksta u nedelju, 27. decembra u 21.25.

Sport.ba/ Kurir

Učitaj još novosti