19. 12. 2020 - 11:29
"Lakše je ukrotiti lava nego Zlatana, znate zašto?"...
907
Shares

"Lakše je ukrotiti lava nego Zlatana, znate zašto?" Ibrahimovićev najbizarniji intervju

19. 12. 2020 - 11:29
0
Shares

Zlatan Ibrahimović trenutno zbog ozljede na nastupa za Milan, ali zato ima vremena za onaj dio obaveza koje nogometaši moraju ispunjavati van terena.

Tako je Šveđanin sjeo s Uefinim novinarima i dao im veliki intervju, jedan od najbizarnijih u svojoj karijeri bogatoj bizarnim intervjuima. 

08836671

"Imam 39 godina i s obzirom na sve što sam postigao u karijeri, nemam obavezu više ništa raditi, ali vuče me strast prema nogometu. Nikad nisam zadovoljan i uvijek želim više. Ne vidim puno igrača mojih godina koji uspijevaju igrati na toj razini. Čim igrač prijeđe 30. godinu, kreće pad. Ja sam nakon 30. postao bolji nego prije", rekao je Ibrahimović pa dodao:

"Čujem da neki sportaši u Americi troše više od milion dolara godišnje na to da ostanu u formi. Ja imam 39 godina i u formi sam. Igram na najvišoj razini. Znate koliko me to košta? Nula. Nije tajna u tome koliko novca trošite, nego u tome što imate u glavi. Mentalitet je tajna, a on je besplatan."

Uefini novinari postavili su Ibrahimoviću i neka bizarna pitanja pa je tako morao odabrati pobjednika u okršaju Zlatana protiv King Konga te koga je lakše ukrotiti, lava ili Zlatana. 

"Zlatan bi uništio King Konga. Siguran sam. Uništio bi ga", rekao je na pitanje o King Kongu pa ponudio i mišljenje o usporedbi s lavom: 

"Sigurno je lakše ukrotiti lava. Znate zašto? Zato što se Zlatana ne može ukrotiti, on je potpuno druga životinja."

Učitaj još novosti