19. 12. 2020 - 08:10
KRAJ KARIJERE? Barcelonin 22-godišnji bek teško se povrijedio,...
907
Shares
KRAJ KARIJERE? Barcelonin 22-godišnji bek teško se povrijedio, prognoze nisu dobre

KRAJ KARIJERE? Barcelonin 22-godišnji bek teško se povrijedio, prognoze nisu dobre

19. 12. 2020 - 08:10
0
Shares

Moussa Wague mladi je Barcelonin bek koji igra na posudbi u grčkom PAOK-u, a na utakmici s Arisom prošle nedjelje pretrpio je strašnu ozljedu zbog koje mu je upitan nastavak karijere.

Senegalski nogometaš je u rujnu stigao na jednogodišnju posudbu u PAOK, ali čini se da je već nakon tri mjeseca odigrao posljednju utakmicu za klub jer će van terena biti barem godinu dana.

screenshot-1

Tijekom jedne obrambene akcije mladi branič pokušao je dostići loptu koja je išla u gol, ali zakasnio je i nogama se zabio u stativu. Tijekom sudara sa stativom teško je ozlijedio koljeno.

S terena je iznesen na nosilima uz bolne jauke, a nakon detaljnih pregleda utvrđeno je da je ozljeda toliko teška da ove sezone više neće igrati.
Iza Waguea je bio dobar period u PAOK-u, od dolaska je nastupio u 11 susreta bilo u ligi ili Europa ligi, od čega šest kao starter, a uspio je upisati i jednu asistenciju.

U ovom trenutku se radi na njegovom povratku u Barcelonu gdje će biti operiran, a katalonski Sport piše kako stručnjaci tvrde da bi ovo za njega mogao biti kraj karijere. Ne vjeruju da će se moći vratiti na vrhunsku razinu nogometa nakon ovako teške ozljede.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti