18. 12. 2020 - 10:11
UDAJE SE MARIJA ŠARAPOVA ZA BRITANSKOG MILIONERA: Već se...
907
Shares
UDAJE SE MARIJA ŠARAPOVA ZA BRITANSKOG MILIONERA: Već se ženio, EVO KAD JE VODI PRED OLTAR

UDAJE SE MARIJA ŠARAPOVA ZA BRITANSKOG MILIONERA: Već se ženio, EVO KAD JE VODI PRED OLTAR

18. 12. 2020 - 10:11
0
Shares

Prelijepa ruska teniserka Marija Šarapova već duže vrijeme uživa u sretnoj vezi sa engleskim milionerom Aleksanderom Gilkesom, a sada su na društvenim mrežama objavili da su se vjerili.

Nakon što je raskinula vjeridbu sa slovenačkim košarkašem srpskog porekla Sašom Vujačićem i ozbiljnu vezu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, lijepa Maša uplovila je u vezu sa engleskim milionerom Aleksanderom Gilkesom.

I po svemu sudeći on je taj koji će je odvesti pred oltar.

"Hvala ti što si me usrećila i izgovorila "da". Radujem se što ću te cijelog života voljeti i učiti od tebe", napisao je budući mladoženja, a lijepa Maša je izjavila sljedeće:

"Rekla sam "da" još prvog dana kada sam te upoznala. To je bila naša mala tajna, zar ne?", stoji u objavi Šarapove kojoj pristiižu čestitke sa svih strana svijeta.

Gilkes je rođen je u Londonu, potiče iz bogate porodice, otac je čuveni dentista, a majka profesorka na Oksfordu. Studirao je na prestižnom fakultetu i druži se sa britanskim džet setom. Između ostalog, dobar je prijatelj sa prinčevima Vilijamom i Harijem.

Zanimljivo je i da je Aleksander veliki rusofil. Priča odlično ruski jezik i veliki je zaljubljenik u rusku literaturu.

Kao veliki zaljubljenik u umetnost, Aleksander je 2010. godine sa grupom prijatelja osnovao aukcijsku kuću "Paddle8", specijalizovanu za prodaju umetničkih dela, te na vrlo neobičan način uvećao svoje bogatstvo.

Ima jedan brak iza sebe. Kada je imao 24 godine upoznao je tada 17-godišnju Amerikanku Mišu. Zajedno su bili 13 godina, uključujući i brak koji je trajao od 2012. do 2016. godine. Vjenčali su se u Veneciji u prisustvu mnogobrojnih članova engleske kraljevske porodice.

(Kurir sport)

Učitaj još novosti