15. 12. 2020 - 14:31
Raiola: Napravio sam neoprostivu grešku u Ibrahimovićevoj...
907
Shares
Raiola: Napravio sam neoprostivu grešku u Ibrahimovićevoj karijeri...

Raiola: Napravio sam neoprostivu grešku u Ibrahimovićevoj karijeri...

15. 12. 2020 - 14:31
0
Shares

Mino Raiola vodi brigu o karijerama Zlatana Ibrahimovića, Erlinga Halanda, Matthijsa de Ligta, Paula Pogbe i Gianluigija Donnarumme, a sinoć je u Italiji proglašen najboljim nogometnim menadžerom.

Talijane su najviše zanimali detalji od 39-godišnjem neuništivom Ibri. Šveđanin je glavni igrač Milana koji trenutno drži prvo mjesto Serie A.

screenshot-13

"Jednu stvari si ne mogu oprostiti. Napravio sam veliku grešku u njegovoj karijeri", rekao je Raiola pa objasnio:

"Najviše žalim što sam ga odveo u američki MLS. Pa to je za njega bilo gubljenje vremena. Žao mi je što te dvije godine nije proveo u Europi jer je dokazao da je nevjerojatan igrač."

Zlatan je u MLS-u igrao za LA Galaxy od 2018. do 2020. i u 56 utakmica zabio 52 gola. Poigravao se s protivnicima i davao nevjerojatne golove. U siječnju 2020. vratio se u Milan na inicijativu Paola Maldinija i Zvonimira Bobana. Tako je ponovno zaigrao u Europi nakon odlaska iz Manchester Uniteda.
aiola smatra da Zlatan može odigrati još pet sezona i vidi ga kao prvog čovjeka Uefe.

"Vidio sam jako veliki broj igrača koji se umore u godinama u kojima je sad Zlatan. Tad mi zapravo bude žao što nastavljaju karijeru umjesto da odu u mirovinu. No kod Zlatana nisam vidio taj umor. I u budućnosti će Zlatan igrati jako bitnu ulogu. Možda kao predsjednik Uefe, pa da konačno promijeni neke stvari u nogometu."

Zlatan je u Italiji proglašen za legendu godine, nakon čega se oglasio na Instagramu. Nije hvalio sebe, kako to obično čini, nego je posvetio objavu Raioli.

"Otac, brat, prijatelj, agent. Mino Raiola je najbolji od najboljih i uvijek je bio najbolji."

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti