11. 12. 2020 - 08:35
SINOĆ PREKINUT MEČ NAPOLIJA I SOCIEDADA: Sudac svirao...
907
Shares
SINOĆ PREKINUT MEČ NAPOLIJA I SOCIEDADA: Sudac svirao prijevremeni kraj KAD JE VIDIO OVO - ŠTA SE DESILO?

SINOĆ PREKINUT MEČ NAPOLIJA I SOCIEDADA: Sudac svirao prijevremeni kraj KAD JE VIDIO OVO - ŠTA SE DESILO?

11. 12. 2020 - 08:35
0
Shares

Posljednje kolo grupne faze Europa lige donijelo je posebnu dramu u grupi F gdje nastupa HNK Rijeka naših Menala i Lončara.

Posljednje kolo grupne faze Europa lige donijelo je posebnu dramu u grupi F gdje nastupa HNK Rijeka naših Menala i Lončara. Uoči ovog kola Napoli je imao 10 bodova, Sociedad i Alkmaar po osam i svi su bili u igri za prolaz, Rijeka je, sa druge strane, imala jedan bod i bila je bez šansi za prolazak skupine. 
Ipak, Riječani su htjeli sa pobjedom da se oproste od ovogodišnje Europa lige te su u sudijskoj nadoknadi došli do pobjedničkog gola koji je direktno izbacio Alkmaar iz daljnjeg natjecanja.

Kada su u drugom meču Real Sociedad i Napoli saznali za rezultat u Rijeci postigli su dogovor o nenapadanju u sudačkoj nadoknadi.

Tako su se u posljednje tri minute utakmice pri rezultatu 1:1 igrači Napolija sami dodavali, a igrači Sociedada nisu pokazali nikakvu želju za oduzimanjem lopte zadovoljni bodom i izvjesnim prolaskom skupine.

Sociedad je gol za 1:1 zabio u 92. minuti, ali bi prošao i bez tog gola jer je imao bolji međusobni omjer u duelima s Alkmaarom. Nakon tog gola igrači španjolske momčadi više nisu dodirnuli loptu.

Na kraju je i sudac vidio šta se dešava te je svirao kraj prije isteka sudačke nadoknade.


screenshot-16-4

 

Učitaj još novosti