03. 12. 2020 - 13:46
VRANJEŠ OTKRIO ŠTA MU JE LUKAS URADIO ZBOG AFERE S KARLEUŠOM:...
907
Shares
VRANJEŠ OTKRIO ŠTA MU JE LUKAS URADIO ZBOG AFERE S KARLEUŠOM:

VRANJEŠ OTKRIO ŠTA MU JE LUKAS URADIO ZBOG AFERE S KARLEUŠOM: "Zvao me na telefon i cvilio, A SUTRADAN..."

03. 12. 2020 - 13:46
0
Shares

Vranješ je u žižu regionalne javnosti dospio zbog skandala sa pjevačicom Jelenom Karleušom. Tokom tog perioda mnogi su ga zvali, prijetili, molili, smirivali.

Gost “Sceniranja” na Kurir televiziji bio je bivši reprezentativac BiH, Ognjen Vranješ.
 
On je u žižu regionalne javnosti dospio zbog skandala sa pjevačicom Jelenom Karleušom. Tokom tog perioda mnogi su ga zvali, prijetili, molili, smirivali.

Jedan poziv je bio i od poznatog folkera, Aca Lukasa, koji ga je nazvao na telefon.

– Aca Lukas je kao ćuko cvilio na telefon. Imao je nastup u Banjaluci, sa mojim jednim prijateljem iz djetinjstva je bio u društvu. Nazvao me i pitao je li možeš razgovarati sa Lukasom, rekoh mogu što ne bih mogao, i on mi cvili na telefon, je li može ovo da se zaustavi, riješićemo to sa mojom suprugom. Ja sam mu rekao hvala što si nazvao, ali ne možeš da joj pomogneš ni ti, a ni bilo ko drugi. Onda on sutradan napiše ogroman tekst, mene ocrni, a noć prije mi cvilio na telefon. To su ljudi bez karaktera, bez svog ja i ne mogu da ih poštujem. Ne dotiče ih mnogo, ali imaju moje nepoštovanje. Srest ćemo se negdje, pa ćeš imati neprijatnu situaciju zbog jednog članka, ako ti je to vrijedno onda piši, rekao je Vranješ u emisiji na Kurir TV.

 

Učitaj još novosti