02. 12. 2020 - 23:37
BOMBA! KLOP SE VRAĆA U NJEMAČKU! Ovo se Liverpulu neće svidjeti
907
Shares
BOMBA! KLOP SE VRAĆA U NJEMAČKU! Ovo se Liverpulu neće svidjeti

BOMBA! KLOP SE VRAĆA U NJEMAČKU! Ovo se Liverpulu neće svidjeti

02. 12. 2020 - 23:37
0
Shares

Jirgen Klop moguće je rješenje za klupu reprezentacije Njemačke, ukoliko Joakim Lev ne odvede "pancere" u polufinale Evropskog prvenstva.
Joakim Lev dobio je povjerenje Fudbalskog saveza Njemačke poslije debakla od Španije u okviru Lige nacija. Ipak, kako stvari stoje to će potrajati samo do isteka mandata, odnosno ugovora. 

U prethodnom periodu Njemci su u padu forme i bilježe sve slabije rezultate, eliminacija u grupnoj fazi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, pa potom i već spomenuti debakl od Španije (0:6), uzdrmao je Pancere, a samim tim i klubu njihovog selektora Joakima Leva, koja se nije ovako klimala još od 2006. kada je sjeo na nju. 

Minimum da ugovor ostane važeći do 2022. godine i Svjetskog prvenstva u Kataru, kako javlja "Bild", je da na Euru naredne godine Nemci budu makar u četiri najbolje selekcije. Ipak, ukoliko ne bude tako spremna je alternativa i to kakva - Jirgen Klop! 

Menadžer Liverpula je potpisao novi ugovor do 2024. godine, a kako i sam kaže poslije Liverpula želi pauzu koji je uzeo kada je napustio Bundesligu. Jasno je da će i "redsi" dati sve od sebe da Njemci ne otmu Klopa, ali želja da se vrati u domovinu sigurno da postoji. Sa druge strane, pitanje je da li Klopa interesuje selektorski postao. 

Naravno, sve ostaje pod znakom pitanja dok Joakim Lev i Njemačka ne završe učešće na Evropskom prvenstvu, kada će se ponovo "vjećati" o sudbini 60-godišnjeg stručnjaka. 

Učitaj još novosti