02. 12. 2020 - 23:12
UNITED - PSG 1:3 Neymar donio pobjedu, u zadnjem kolu se...
907
Shares
UNITED - PSG 1:3 Neymar donio pobjedu, u zadnjem kolu se rješava drama u skupini

UNITED - PSG 1:3 Neymar donio pobjedu, u zadnjem kolu se rješava drama u skupini

02. 12. 2020 - 23:12
0
Shares

U Derbiju večeri 5. kola Lige prvaka PSG je ostvario važnu pobjedu kod Manchester Uniteda 3:1. Neymar je doveo Parižane u vodstvo, Rashford je izjednačio, vodstvo PSG-u je ponovno donio Marquinhos, a konačan rezultat je postavio Neymar drugim golom na utakmici.

Ovom pobjedom United, PSG i Leipzig su izjednačeni u skupini s devet bodova i pitanje prolaska će se odlučivati u zadnjem kolu.

Već u šestoj minuti je PSG poveo iz prve šanse na susretu. Odličnu kontru su povukli Mbappe i Neymar, lopta je na kraju došla do Brazilca koji iz teškog kuta s desne strane šesnaesterca zakucava za 1:0.

Nakon gola, United je sve više dolazio naprijed i trud je nagrađen u 33. minuti, ali uz puno sreće. Rashford je potegnuo iz prve nakon povratne lopte, a lopta je promijenila smjer nakon bloka Dialla, prevarila Navasa i odbila se u gol.

Raspad Uniteda u jednoj minuti
U drugom poluvremenu United je bio puno bolji do 60. minute, čiste prilike su promašili Martial i Cavani, a onda se sve promijenilo u dvije minute. PSG je vratio vodstvo nakon kornera, poslije nekoliko odbijanaca lopta se odbila do Marquinhosa, a ovaj u padu zabija nogom za 2:1.

Samo minutu kasnije, United je ostao bez igrača, Fred je dobio drugi žuti zbog prekršaja. Treba napomenuti kako je prvi žuti dobio zbog okršaja s Paredesom kada je tijekom svađe trznuo glavom i opalio ga u facu.

United nije odustao unatoč igraču manje, Pogba i Fernandes su imali dobre pokušaje, ali kako su slali igrače u napad, tako je PSG imao sve više prilika u kontrama. Jednu takvu je iskoristio Neymar u sudačkoj nadoknadi, Rafinha ga je savršeno uposlio, a Neymar drugim golom na utakmici donio pobjedu PSG-u.

Nakon današnjeg dana United, PSG i RB Leipzig imaju po devet bodova. U zadnjem kolu United gostuje kod Leipziga, a PSG dočekuje Bašakšehir.

Učitaj još novosti