02. 12. 2020 - 19:15
NAMJEŠTALJKA U LIGI ŠAMPIONA?! Optužbe iz Milana ŠOKIRALE...
907
Shares
NAMJEŠTALJKA U LIGI ŠAMPIONA?! Optužbe iz Milana ŠOKIRALE fudbalski svijet

NAMJEŠTALJKA U LIGI ŠAMPIONA?! Optužbe iz Milana ŠOKIRALE fudbalski svijet

02. 12. 2020 - 19:15
0
Shares

U izuzetno uzbudljivom duelu Inter je sa 3:2 savladao Menhengladbah i ostao u konkurenciji za plasman u narednu fazu Lige šampiona.

Međutim, druge se stvari pribojavaju sada “neroazuri”, a to je potencijalno “puštanje” u posljednjoj rundi elitnog kontinentalnog takmičenja.

Italijanskom timu treba pobjeda u poslednjem kolu protiv Šahtjora, ali i da se druga utakmica u grupi Real – Borusija Menhengladbah odigra uz pobjednika.

Ako bi Borusija i Real odigrali nerješeno, otišli bi dalje, a Inter bi završio u Ligi Evrope, dok bi Šahtjor završio cijelu evropsku sezonu.

Ono zbog čega u Milanu startuju jeste da ako rano steknu veliku prednost protiv Šahtjora, da bi španski i njemački tim mogli da dogovore nerješen rezultat i tako obe ekipe odu u nokaut rundu. Borusiji je dovoljan bod za siguran prolazak, a Realu treba pobeda ili remi uz to da Šahtjor izgubi u Italiji.

Esteban Kambijaso koji je igrao i za Inter i za Real uvjerava Italijane da dogovora neće biti.

– Uvjeravam vas i siguran sam da remija neće biti. Dobro poznajem Real i oni kod kuće ne mogu dopustiti igranje na remi i da pritom završe drugi u grupi. Istorija ovog kluba nalaže nešto sasvim drugo. Siguran sam u to. Realu je ovo kao finale Lige šampiona. Inter samo mora misliti na svoju pobjedu i sve će biti u redu – rekao je Kambijaso

Učitaj još novosti