01. 12. 2020 - 12:29
BOLNA ISPOVIJEST SINIŠE MIHAJLOVIĆA, PROGOVORIO O RATU U...
907
Shares
BOLNA ISPOVIJEST SINIŠE MIHAJLOVIĆA, PROGOVORIO O RATU U JUGOSLAVIJI: Volio bih da...

BOLNA ISPOVIJEST SINIŠE MIHAJLOVIĆA, PROGOVORIO O RATU U JUGOSLAVIJI: Volio bih da...

01. 12. 2020 - 12:29
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović u intervjuu za italijanski "Skaj" otvoreno je govorio o borbi sa bolešću, ratu u bivšoj Jugoslaviji ...

Trener Bolonje je sredinom 2019. godine saznao da boluje od akutne leukemije. Poslije šestomjesečne borbe, tri hospitalizacije, hemoterapija i transplantacije koštane srži slavni Srbin je herojski pobijedio opaku bolest i trudi se da maksimalno uživa u životu poslije svega kroz šta je prošao.

2283027-profimedia0545820566-ls

"Život je fantastična stvar, pogotovo kada prolazite kroz nešto kroz šta sam ja prolazio. Onda uživate u svakom momentu, u svakom detalju. Praktično sam rođen dva puta. Prvo u februaru 1969. godine, a onda 50 godina kasnije. Vidjeti jakog čovjeka da plače je posebna stvar, sa bolešću sam naučio da iznosim svoje emocije, naučio sam da plačem i nije me sramota toga. Nikoga ne bi trebalo sramota da bude. Prije toga, sve sam držao u sebi, onda sam shvatio da je plakanje dobra stvar, kao i pokazivanje ljubavi prema ljudima", kaže Mihajlović.

Siniša ne krije da su mu crne misli često prolazile kroz glavu.

"Sanjati svoju sahranu, nekoliko puta, je veoma čudno. Nikada nisam izgubio nadu, sve sam to povezao sa svojom željom za borbu. Hranio sam svoju hrabrost. Naravno, doktori su imali veliku ulogu u svemu tome jer bez toga bih bio hrabar ali ne bih uspio", ističe srpski trener.

Naravno, razgovor nije mogao da prođe bez pitanja o ratu u bivšoj Jugoslaviji.

"Volio bih da se ne sjećam ničega iz ratnog doba, a u drugu ruku volio bih da se sjećam svakog detalja do kraja mog života. U ratu nema pobjednika i dominantna boja je crvena, boja krvi. Krvi nedužnih ljudi", poručuje Mihajlović.

Sport.ba/Kurir

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti