27. 11. 2020 - 18:28
OGLASILA SE PRVI PUT: Riječi i slika Maradonine kćerke slamaju...
907
Shares
OGLASILA SE PRVI PUT: Riječi i slika Maradonine kćerke slamaju i najtvrđa srca FOTO

OGLASILA SE PRVI PUT: Riječi i slika Maradonine kćerke slamaju i najtvrđa srca FOTO

27. 11. 2020 - 18:28
0
Shares

Dalma, kćerka legendarnog argentinskog fudbalera Dijega Maradone oglasila se na društvenim mrežama, pošto je njen otac sahranjen sa svojim roditeljima u Buenos Airesu,

Uvijek sam se plašila svoje smrti, ali sada ne... Jer znam da će to biti trenutak kada ću te ponovo vidjeti i zagrliti! Već mi nedostaješ tata! Izdržaću ovde, bez onog dijela srca koji si poneo sa sobom!

Cijeli život ću te voljeti i braniti jer ti zahvaljujem na zajedničkom životu! Uništena sam, ali napredovaću! Sačekaj me tamo. Idemo da se vidimo, dok ja vježbam Pa kad te vidim ponovo ćemo pjevati zajedno vičući ... Pa ... Ti zapravo pjevaš lijepo, a ja vrištim! Volim te tata!

Cijeli život ću te voljeti i braniti! A kad unuka poželi da pozove video pozivom, umrijet ću, ali budi uvjeren da ću joj tačno reći ko si bio, ko si i ko ćeš zauvijek biti! Možda te već voli. Jer ste to imali ... Nije trebalo puno ...

Sastavljam svoje dijelove i ne mogu da zamislim kako će mi biti život bez tebe ... NE MOGU ... Ali evo me sa najboljim mužem na svijetu i kćerkom koja će me prisiliti da napredujem! Život je kratak. pa se vidimo uskoro! Donosim tratinčice da ukrasiš svoje igračke čarape i molim te, pogledajte me ponovo s onom ljubavlju koju vidimo na fotografiji! Volim te beskrajno! 

 

Učitaj još novosti