27. 11. 2020 - 06:10
Čuveni trener preuzima Inter, želi Pjanića kao prvo povećanje:...
907
Shares
Čuveni trener preuzima Inter, želi Pjanića kao prvo povećanje: Ima samo ovaj zahtjev

Čuveni trener preuzima Inter, želi Pjanića kao prvo povećanje: Ima samo ovaj zahtjev

27. 11. 2020 - 06:10
0
Shares

Italijanski stručnjak želi Miralema Pjanića kao svoje prvo pojačanje.

Čini se da je prošlo vrijeme Antonia Contea u Interu. Italijanski stručnjak je jedan od najplaćenijih na svijetu, ali njegovi rezultati nisu impresivni. Čašu je prelio sinoćni poraz od Real Madrida u ligi prvaka koji je Nerazzure ostavio prikovanim za dno tabele sa samo dva boda i bez pobjede u četiri kola.
 
Vrlo je vjerovatno da Inter ispada već u grupi, a čelnici milanskog kluba ne žele tek tako preći preko toga. Mediji u Italiji izvještavaju kako je Inter već pronašao zamjenu za Contea, a radi se o poznatom treneru Massimilianu Allegriju.
 
Prema posljednjim informacijama, spreman je i ugovor prema kome će Allegri zarađivati 7-8 miliona eura po sezoni, a stručnjak iz Livorna će među prvim pojačanjima tražiti Miralema Pjanića. Allegri je u Juventusu odlično sarađivao sa bh. veznjakom i želio bi obnoviti to uspješno partnerstvo i u Interu.

Pjanić je trenutno član Barcelone, gdje i ne dobija previše prilika, a Allegri se nada kako bi ga Inter mogao dovesti u sklopu dogovora oko Lautara Martineza.

Ostaje da vidimo šta će se dogoditi, ali nema sumnje da bi i ovakav rasplet situacije odgovarao Miretu koji se ne nalazi u najboljoj situaciji u Kataloniji.

Učitaj još novosti