26. 11. 2020 - 18:52
Maradonin sin ne može na sahranu: "Kapetan mog srca nikada...
907
Shares
Maradonin sin ne može na sahranu:

Maradonin sin ne može na sahranu: "Kapetan mog srca nikada neće umrijeti"

26. 11. 2020 - 18:52
0
Shares

Najstariji sin Diega Maradone najvjerojatnije neće moći otputovati na očev sprovod iz Italije, gdje se trenutačno nalazi u bolnici zbog koronavirusa.

screenshot-31
Diego Armando Maradona Sinagra rođen je 1986. kao posljedica izvanbračne veze dok je Maradona igrao za Napoli. Majka Cristiana Sinagra, koja ga je odgojila, dala mu je puno očevo ime kako nikad ne bi mogao pobjeći od činjenice da je on njegov sin. Talijanski sud je priznao očinstvo 1993., ali Maradona ga je prihvatio kao sina tek 2007., četiri godine nakon što su se upoznali.

Sinagra se od malena počeo baviti nogometom u mlađim kategorijama Napolija, ali nije se nikad dokazao u seniorskom nogometu. Bio je U-17 reprezentativac Italije, a kasnije je igrao za reprezentaciju u nogometu na pijesku.

Prošlog je tjedna Sinagra završio u bolnici zbog pogoršanja stanja uslijed zaraze koronavirusom, a sad pokušava pobijediti zdravstveni sustav i birokraciju koji mu priječe da napusti zemlju i ode u Argentinu na sprovod.

Sinagra je nakon vijesti o očevoj smrti na Instagramu objavio fotografiju Napolijevog stadiona i napisao: "Kapetan moga srca nikada neće umrijeti."

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti