26. 11. 2020 - 12:17
BIVŠA MARADONINA SUPRUGA SINOĆ U EMISIJI PLAKALA: Evo šta joj...
907
Shares
BIVŠA MARADONINA SUPRUGA SINOĆ U EMISIJI PLAKALA: Evo šta joj je uradila njegova porodica poslije njegove sm.rti

BIVŠA MARADONINA SUPRUGA SINOĆ U EMISIJI PLAKALA: Evo šta joj je uradila njegova porodica poslije njegove sm.rti

26. 11. 2020 - 12:17
0
Shares

Posljednja Maradonina žena Rocio Oliva gostovala je sinoć na argentinskoj televiziji i otkrila neke tužne detalje koji su je zadesili poslije smrti legende Napolija.

Oliva je kazala kako joj Maradonina porodica nije dopustila da poslije tužnih vijesti po posljednji put vidi Diega već su joj samo zalupili vrata.

“Svi prolaze osim mene. Boli me što me ne puštaju unutra. Ovim što me nisu pustili unutra, povrijedili su i Diega. Ja sam njegova posljednja supruga, to niko ne razumije. Kažu mi da dođem u 6 ujutru sa svim ovim ljudima i sa širom publikom. Klaudija kaže da to nema nikakve veze, niko ne preuzima odgovornost. Srmamota. Ne znam zašto to rade, ne provociram nikoga. Diego je bio moj bivši, želim da ga pozdravim i da se oprostim. Moram da se oprostim od njega”, kazala je ona i dodala:

“Želio je da budem tamo do posljednjeg daha. Otpratiću ga bez ikakve sumnje, ali ovo ću primiti ružno. Samo mi znamo kakvu smo vezu i ljubav imali i koliko smo bili zaljubljeni. Kada je u martu počela pandemija, nisam ga više vidjela, ali nismo imali ništa na čekanju. Lijepo smo razgovarali telefonom”.

Otkrila je i po čemu će pamtiti Diega.

“Bio je ludo lijep, imao je zlatno srce. Malo ljudi je vidjelo ljude tako dobrog srca kao što je bio on. Imam lijepe uspmene, Diego me je jako volio. To mi ispunjava dušu. Osjećam se veoma tužno, Diego je bio veoma važan čovjek u mom životu. Uvijek ću ga se sjećati po dobru. Bio je dobar prema meni i mojoj porodici”.

Inače, njih dvoje su bili u ljubavi od 2012. do 2018. godine, ali nikada se nisu vjenčali.

 

Učitaj još novosti