25. 11. 2020 - 13:35
Juventusov najskuplji igrač igra najgori nogomet u karijeri:...
907
Shares
Juventusov najskuplji igrač igra najgori nogomet u karijeri: Evo što mu se događa

Juventusov najskuplji igrač igra najgori nogomet u karijeri: Evo što mu se događa

25. 11. 2020 - 13:35
0
Shares

Paulo Dybala (27), Juventusov igrač od 80 milijuna eura i prošlosezonski MVP Serie A, daleko je od prave forme i prvog sastava Juventusa u skorije vrijeme.

Argentinski ofenzivac sinoć je kao kapetan predvodio talijanskog prvaka i odigrao lošu utakmicu protiv Ferencvaroša  (2:1) u Ligi prvaka.

Pirlo: Dybala nije bio dobar
Juventus je tek u 93. minuti slomio Mađare golom Alvara Morate koji je u 62. minuti ušao umjesto neučinkovitog kapetana kojeg je u jednoj akciji totalno posramio gostujući branič Abraham Frimpong.

Prilikom jednog pokušaja bijega protivničkoj obrani Dybalu je elegantno zaustavio Frimpong koji mu je pritom uspio progurati loptu kroz noge i tako svoj defenzivni manevar učiniti još atraktivnijim.

"Dybala nije bio dobar. Bio je ozlijeđen i tjednima je morao piti antibiotike pa je prirodno da mu treba vremena za povratak u formu. On mora ići preko svojih granica na treningu da bi ponovno vratio svoju formu", rekao je trener Andrea Pirlo.


Čini se da Pirlo ipak više vjeruje nekim drugim napadačkim opcijama. Preporođeni Alvaro Morata u deset utakmica ima sedam golova i tri asistencije i kao takav nedodirljiv je u prvih 11 u tandemu s Cristianom Ronaldom koji je sinoć zabio prekrasan gol za izjednačenje.

Portugalac u sedam utakmica ima devet postignutih golova uz jednu asistenciju, a iza njih Pirlo voli koristiti 20-godišnjeg Dejana Kuluševskog (10 utakmica, dva gola i asistencija) koji zbog svoje energičnosti i fizičko-tehničkih kvaliteta ispunjava sve trenerove zahtjeve.

Učitaj još novosti