25. 11. 2020 - 11:16
ZATRESAO MREŽU NAKON MINUTE U IGRI Aćimović: Gol posvećen ujaku
907
Shares
ZATRESAO MREŽU NAKON MINUTE U IGRI Aćimović: Gol posvećen ujaku

ZATRESAO MREŽU NAKON MINUTE U IGRI Aćimović: Gol posvećen ujaku

25. 11. 2020 - 11:16
0
Shares

Miloš Aćimović se golom vratio u tim Krupe i donio svom timu bod protiv Veleža. Napadaču je bio potreban samo minut da se upiše u strijelce nakon sjajnog centaršuta Ajdina Redžića.

Aćimović je nakon meča otkrio i kome je posvetio gol.

-Ovaj gol posvećujem ujaku koji je tragično izgubio život ove godine, a bio mi je velika podrška u najtežim trenucima. Uvijek je bio uz mene, mnogo mi pomagao i ona gestikulacija nakon gola bila je njemu namjenjena- istakao je napadač Krupe.

Aćimović je već bio strijelac u duelu protiv Borca a zatim je bio van stroja zbog povrede. Novi povratak je opet obilježio golom.

– Sigurno će mi gol puno značiti za samopouzdanje. Na pravi način sam se vratio u tim, ali ostaje žal što dobru partiju nismo krunisali trijumfom. Ovo nije prva utakmica u kojoj smo bili puno bolji, a nismo ostvarili trijumf. Nismo iskoristili četiri velike šanse. Mislim da zaslužujemo bolju poziciju na tabeli i da ćemo to pokazati u narednom periodu. Na kraju ipak moramo da budemo zadovoljni bodom, jer smo primili gol kasno, imali smo malo vremena da dođemo do izjednačenja. Na kraju smo u tome uspjeli- dodao je Aćimović.

Narednog vikenda (nedjelja, 15 časova) Krupu očekuje teško gostovanje u Bijeljini protiv Radnika koji se takođe bori za opstanak.

-Veoma bitna utakmica za nas, nadam se da ćemo se dobro pripremiti i ostvariti povoljan rezultat. Imamo problema oko sastava, zbog povreda i kartona, ali ko god izađe na teren pružiće maksimaum kako bi došli do tri boda kojima bi napokon pobjegli sa mjesta u zoni ispadanja-dodao je Aćimović

Učitaj još novosti