24. 11. 2020 - 21:33
MODRIĆ ODGOVORIO NA PITANJE OSTAJE LI U REALU: Vatreni...
907
Shares
MODRIĆ ODGOVORIO NA PITANJE OSTAJE LI U REALU: Vatreni iskoristio priliku pa sasuo paljbu

MODRIĆ ODGOVORIO NA PITANJE OSTAJE LI U REALU: Vatreni iskoristio priliku pa sasuo paljbu

24. 11. 2020 - 21:33
0
Shares

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić stao je pred novinare dan prije utakmice 4. kola Lige prvaka između Real Marida i Intera koja je na rasporedu u srijedu u 21 na San Siru.

“Moramo igrati kao da je riječ o finalu. Ja se osjećam dobro. Igram kada trene odluči da je pravo vrijeme. Startao ili ulazio s klupe uvijek pokušavam pomoći momčadi”, rekao je Modrić na početku presice.

“Novi ugovor? Još je dobrog nogometa ostalo u mojim nogama. Vidjet ćemo što će se dogoditi”, dodao je i nastavio.

“Potrebna nam je konzistentnost i stabilnost koju smo imali prošle sezone. Nije nam lako zbog određenih okolnosti, ali sve ćemo dati od sebe da to postignemo. Teže je bez navijača, ali tako je kako je”, rekao je veznjak.

“Iz utakmice u utakmicu smo bolji i siguran sam da ćemo imati sjajnu sezonu. Zidane? uvijek stojimo iza njega. Toliko smo trofeja zajedno osvojili i nadam se da ćemo tako i nastaviti”, kazao je Modrić i komentirao izostanak Benzeme.

“On je za nas jako važan, zbog načina na koji igramo. Pomalo se mučimo bez njega”, rekao je Modrić koji se nasmijao na litanje želi li stvarno nastaviti igrati za Real Madrid.

“Jako sam sretan u Real Madrid i ovdje želim završiti karijeru”, jasno je poručio te nastavio o Interu.

“Svaka utakmica u Ligi prvaka je teška. Moramo pokazati karakter, snagu i jedinstvo. Pogotovo u ovom natjecanju”, rekao je Vatreni.


Potom s osvrnuo i na problem velikog broja utakmica.

“Istina je da ih je previše, s reprezentacijom, s klubom. Igramo svaka tri dana, ali tako je kako je”, poručio je.

“Fifa i Uefa samo gledaju kako će izmisliti nova natjecanja i kako bi se igralo što više utakmica. Nikada ne razmišljaju o igračima. Puno je ozljeda, koronavirus je tu, moraju više misliti na zdravlje igrača. I mentalno smo umorni od ovolikog utakmica”, rekao je te je odgovorio na pitanje je li istina da ga je Inter kontaktirao 2018.

“To je prošlost i nema smisla pričati o tome. Jako smo sretan u Madridu”, završio je.

Učitaj još novosti