24. 11. 2020 - 21:07
Zidane: Ne pati samo Real, pate sve momčadi
907
Shares
Zidane: Ne pati samo Real, pate sve momčadi

Zidane: Ne pati samo Real, pate sve momčadi

24. 11. 2020 - 21:07
0
Shares

Zinedine Zidane je najavio dvoboj Intera i Reala u četvrtom kolu Lige prvaka. Momčadi se nalaze na trećem i četvrtom mjestu u skupini B, a Real Madrid ima dva boda više od talijanske momčadi.

Aktualni španjolski prvak će u susret krenuti bez šest odsutnih igrača od kojih je najvažniji izostanak kapetana Sergija Ramosa zbog ozljede.

Real želi prekinuti seriju loših rezultata bez kapetana Ramosa
"Znamo kakav je on igrač, ali moramo razbiti negativnu statistiku bez njega. Sergio neće biti s nama, ali želimo promijeniti rezultate bez njega. Znamo da je ovo finale i znamo da moramo patiti ako želimo osvojiti tri boda", kazao je Zidane koji je morao komentirati Iscovu želju za odlaskom iz kluba.

"On je naš igrač, ne znam koliko dugo, ali je naš. Sretni smo sa situacijom i s njim. On je naš igrač."

Zidane je zbog dva loša rezultata ponovno pod pritiskom medija
Real je u posljednja dva susreta upisao poraz od Valencije (1:4) i remi s Villarrealom (1:1), zbog čega je Zidane ponovno pod pritiskom medija.

"Analiza onoga što ja radim je ono od čega se nogomet sastoji. Postoje trenuci kada ste jaki i uspijete prevladati negativne situacije koje vam se dogode. Točno je da u teškim trenucima patite, ali ne samo Real. Svi pate", zaključio je Zidane.

Učitaj još novosti