24. 11. 2020 - 16:29
Salah može igrati već protiv Atalante
907
Shares
Salah može igrati već protiv Atalante

Salah može igrati već protiv Atalante

24. 11. 2020 - 16:29
0
Shares

Mohamed Salah se proteklog vikenda oporavio od koronavirusa i na raspolaganju je Liverpoolu za susret protiv Atalante ove srijede.

Klopp je potvrdio da je Salah trenirao normalno s ostatkom momčadi i da je spreman za utakmicu protiv talijanske momčadi.

Egipćanin je zbog koronavirusa propustio pobjedu protiv Leicestera (3:0) u Premiershipu, a nedugo prije te utakmice njegov posljednji test je bio negativan.

Momčadi se priključio već ovog ponedjeljka nakon što je od 13. studenog bio u izolaciji zbog toga što je bio zaražen koronavirusom.

"Mo je trenirao i izgledao je vrlo dobro. Njegov test je negativan. Dostupan je za utakmicu protiv Atalante, a moramo vidjeti što ćemo učiniti s njim", rekao je trener Liverpoola Jurgen Klopp.

Susret između Liverpoola i Atalante počinje sutra od 21 sati na Anfieldu. Njihov okršaj u Bergamu pripao je Liverpoolu koji je slavio s 5:0.

Nakon prva tri kola Liverpool je prvi u skupini D s devet bodova, dok je Atalanta treća s četiri boda koliko ima i drugoplasirani Ajax.

Učitaj još novosti