24. 11. 2020 - 15:50
Gazzetta: Sada kada je Milan ostao bez Zlatana, Rebić bi mogao...
907
Shares
Gazzetta: Sada kada je Milan ostao bez Zlatana, Rebić bi mogao ponovno oživjeti

Gazzetta: Sada kada je Milan ostao bez Zlatana, Rebić bi mogao ponovno oživjeti

24. 11. 2020 - 15:50
0
Shares

Milan  sljedećih 10 dana igra tri utakmice, a u njima neće moći računati na Zlatana Ibrahimovića pa su u talijanskim medijima krenule rasprave o tome tko bi ga trebao zamijeniti.

Švedski napadač zbog ozljede neće biti dostupan neko vrijeme, a nakon deset dana odradit će dodatne pretrage. Moguće je da neće igrati čak mjesec dana.

screenshot-43

Raspored im ne ide na ruku

Sigurno je da će do tih dodatnih pretraga propustiti utakmice s Lilleom i Celticom u Europa ligi, ali i utakmicu s Fiorentinom u Serie A ovog vikenda. Ako ga zbilja ne bude mjesec dana, Pioli će morati potražiti nekoga tko će ga mijenjati u tom periodu.

screenshot-42

To bi značilo da bi sigurno propustio utakmice sa Sampdorijom, Parmom, Genoom i Sassuolom, a upitan bi bio i za posljednju utakmicu prije zimske pauze, onu s Lazijom 23. prosinca. 

Pioli ima nekoliko opcija, a Gazzetta dello Sport piše kako je ona najbolja kojom raspolaže hrvatski napadač Ante Rebić koji je s 11 golova u drugom dijelu prošle sezone vukao Milan do Ibrahimovićeve eksplozije. Hrvat bi, tvrdi Gazzetta, mogao ponovno oživjeti u Milanu.

Rebić je pokazao da može igrati na poziciji centralnog napadača, ali tu je i Rafael Leao kao igrač koji se još nije potpuno dokazao u Milanu, a koji bi sada mogao dobiti svoju priliku.

Osim njih dvojice, opcije su Lorenzo Colombo i Daniele Maldini, ali nije izgledno da će njih dvojica dobiti priliku u utakmicama u kojima je ovako velik ulog.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti