24. 11. 2020 - 15:05
Procurio prvi razgovor Mourinha i Kanea
907
Shares
Procurio prvi razgovor Mourinha i Kanea

Procurio prvi razgovor Mourinha i Kanea

24. 11. 2020 - 15:05
0
Shares

Tottenham Hotspur prikazan je prvi razgovor Josea Mourinha i Harryja Kanea. Svog najboljeg igrača Portugalac je pozvao u ured i odmah mu pričao o zajedničkim planovima.

> Rekao je Mourinhu da želi biti kao Ronaldo i Messi. Sad skupa idu po trofeje

screenshot-11

Obećao mu je da će pod njegovim vodstvom igrati vrhunski nogomet te da će se boriti za trofeje, što Kanea dugo muči jer smatra se da bi jedan od najboljih centarfora svijeta trebao igrati u klubu koji se bori za prva mjesta u svim natjecanjima.

Kanea je razgovor očarao i natjerao da ostane u Spursima barem još godinu dana.

"Vjerujem da si imao vrlo dobar odnos s Mauricijom. To mi se sviđa. Zašto ne bi imao i sa mnom? Jučer sam te vidio kako treniraš i ne sumnjam da si vođa. To je moj osjećaj. Svijet gleda na engleski nogomet s nevjerojatnim poštovanjem, ali i dalje misli da nogometne zvijezde pripadaju negdje drugdje", započeo je Jose pa završio:

"Moramo izgraditi tvoj status. Moja dimenzija je univerzalna i mislim da ti mogu pomoći. Ono što ne prihvaćam, jer je to u mojoj prirodi, jest biti ovdje i ne osvojiti ništa. Ali osjećam da to možemo zbog tebe. Imate bolje igrače nego što sam ja imao u Manchester Unitedu. Momčad ima puno potencijala da eksplodira."

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti