23. 11. 2020 - 15:26
Mismović prokomentarisao sukob sa Bajevićem: Jedan 'Princ' se...
907
Shares
Mismović  prokomentarisao sukob sa Bajevićem: Jedan 'Princ' se ne bi trebao tako ponašati

Mismović prokomentarisao sukob sa Bajevićem: Jedan 'Princ' se ne bi trebao tako ponašati

23. 11. 2020 - 15:26
0
Shares

Zvjezdan Mismović je u razgovoru za N1 po prvi put prokomentarisao njegov sukob sa selektorom Dušanom Bajevićem prije utakmice protiv Italije.

Misimović je dao jako zanimljiv iskaz, a iz njegove izjave se jasno može zaključiti da je i došlo do fizičkog obračuna, iako je Bajević to demantovao na press-konferenciji nakon utakmice.

screenshot-11

- A šta da vam kažem o tome. To je prošlost sada, samo mogu reći da se jedan takozvani Princ ne bi trebao tako ponašati. O detaljima ne bih, jer treba da gledamo u budućnost. Ja sam u izjavi objasnio kako je išla procedura izbora trenera. Tu su bili Sejo Kajta i na početku Ivica Osim i Dušan Bajević. Sve kako je bilo - tako sam i rekao, rekao je Misimović i ponovio priču o starom izboru za selektora:

- Rekao sam naš je izbor bio Meho Kodro, ali je to Izvršni odbor odbio. Iz RS-a se nisu slagali s tim prijedlogom jer je Kodro igrao neku utakmicu protiv Saveza na Koševu, ali ja ne vidim to kao neki razlog, jer ima ljudi koji su iz tog odbora također učestovali na utakmici. To nisu mogli samo iz RS blokirati, već je došlo do dogovora i prije nego je blokirano, zaključio je Misimović.

Sport.ba/Oslobođenje

Učitaj još novosti