23. 11. 2020 - 14:20
Ne putuje na susret protiv Intera: Benzema povrijeđen
907
Shares
Ne putuje na susret protiv  Intera: Benzema povrijeđen

Ne putuje na susret protiv Intera: Benzema povrijeđen

23. 11. 2020 - 14:20
0
Shares

Benzema nije trenirao s ostatkom momčadi u ponedjeljak ujutro.

Real Madrid se priprema za susret četvrtog kola Lige prvaka u srijedu u Milanu protiv Intera, a francuski napadač je trenirao odvojeno od momčadi, dijelom u teretani i dijelom na travnjaku.

realbenzemaiscojamesrodriguezisco

Nema ni Jovića, koji je pozitivan na koronavirus

Benzema ima bolove u mišićima, zbog čega nije igrao u subotnjem gostujućem remiju protiv Villarreala (1:1). Vjerojatno će propustiti i susret u Milanu kako bi zaliječio ozljedu i bio spreman za subotnji susret protiv Deportivo Alavesa.

Zinedine Zidane ima velikih problema u napadu jer je Luka Jović s reprezentativne akcije došao pozitivan na koronavirus. Zbog toga je jedina napadačka opcija Reala Mariano Diaz, koji je počeo utakmicu protiv Villarreala i zabio pogodak.

Realu nedostaje još pet igrača

Oporavak od ozljeda nastavljaju i kapetan Sergio Ramos, Federico Valverde te Alvaro Odriozola, dok Militao i Casemiro i dalje imaju koronavirus. Branič se zarazio 2. studenog, a Casemiro 7. studenog i oni čekaju Uefino testiranje kojim će se utvrditi mogu li putovati u Milano ili ne.

Na treningu u ponedjeljak je sudjelovao napadač Castille Hugo Duro, koji ima pravo nastupa u Ligi prvaka i vjerojatno će putovati s momčadi u Italiju.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti