22. 11. 2020 - 14:39
Trener Borussije nije imao pojma koliko je Haland zabio....
907
Shares
Trener Borussije nije imao pojma koliko je Haland zabio.

Trener Borussije nije imao pojma koliko je Haland zabio. "Izvadio me, ljut sam"

22. 11. 2020 - 14:39
0
Shares

Borussia iz Dortmunda je sinoć u gostima pregazila Herthu 5:2, a prvo ime susreta bio je Erling Haland.

Nevjerojatni Norvežanin zabio je hat-trick u razmaku od 47. do 62. minute, a kasnije je zabio još jedan gol. Trener Lucien Favre izvadio ga je iz igre u 85. minuti, a zamijenio ga je 16-godišnji Youssoufa Moukoko koji je tako postao najmlađi igrač u povijesti Bundeslige.

Nakon što ga je izvadio, trener Lucien Favre pitao je Halanda je li zabio tri gola. Haland mu je odgovorio da je zabio četiri, nakon čega su se obojica nasmijali. 

"Nije znao koliko sam zabio pa sam mu rekao da sam zabio samo četiri jer me on izvadio iz igre. Sad sam malo ljut na njega, ali što je tu je", našalio se Haland nakon utakmice u intervjuu za ESPN.


Norvežanin je s ova četiri gola došao na ukupno 15 u 12 ovosezonskih utakmica, a s deset golova u prvenstvu stigao je na samo gol zaostatka za Robertom Lewandowskim. Zamijenilo ga je Borussijino čudo od djeteta Youssoufa Moukoko, kojemu svi predviđaju veliku karijeru.

"Dečko ima 16 godina i jedan dan. To je nevjerojatno. Pred njim je velika karijera. Ja sam prešao 20 godina i već starim, ali što mogu", rekao je Norvežanin.

 

Učitaj još novosti