20. 11. 2020 - 17:18
NOVAK SJAJAN PROTIV ZVEREVA Srbin u polufinalu, čega ga duel...
907
Shares
NOVAK SJAJAN PROTIV ZVEREVA Srbin u polufinalu, čega ga duel protiv Tima

NOVAK SJAJAN PROTIV ZVEREVA Srbin u polufinalu, čega ga duel protiv Tima

20. 11. 2020 - 17:18
0
Shares

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale završnog mastersa u Londonu pošto je danas, u odlučujućem meču, pobijedio Aleksandra Zvereva sa 2:0 (6:3, 7:6).

Novak je vrlo dobro i sigurno otvorio meč protiv Zvereva i sa samo jednim izgublenim poenom stigao do vođstva od 2:0 i brejka prednosti. Oduzet servis u drugom gemu bio je dovoljan Novaku za prvi set.

Pri rezultatu 4:2 za Đokovića Zverev je imao dvije brejk lopte, Novak je uspio da se izvuče iz ove situacije, povede sa 5:2, pa je bilo jasno da prvi reket svijeta ovu priliku neće propustiti.


Mnogo opreznije oba igrača su učla u drugi set. Zverev je u petom gemu imao jednu brejk loptu, Novak u šestom dvije ali niko nije uspio protivniku da oduzme servis.

Malu nesigurnost Novak je imao u desetom gemu, kada je servirapo za ostanak u ovom setu. Poveo je sa 40:0, Zverev je stigao do izjednačenja ali je sa dva dobra servisa uspio da dođe do izjednačenja na 5:5.

Lako je Zverev dobio naredni gem, igrao je odlično i u narednom gemu, ali je napravio ogromnu grešku prilikom jednog voleja đto je Novaku donijelo ostanak u setu i taj-brejk

Poveo je Zverev sa 2:0 u 13. igri iskoristivši malu neozbiljnost Novaka, ali je Đoković uzvratio sa tri vezana poena i uz jedan mini brejk došao do prednosti. Pri rezultatu 4:3 stigao je i do drugog, a to mu je bilo dovoljno za pobjedu i plasman u polufinale završnog mastersa u Londonu.

Učitaj još novosti