19. 11. 2020 - 09:51
Srpski golman namjerno PRIMA GOLOVE, trener ga provalio:...
907
Shares
Srpski golman namjerno PRIMA GOLOVE, trener ga provalio: Objavljen i video kao dokaz!

Srpski golman namjerno PRIMA GOLOVE, trener ga provalio: Objavljen i video kao dokaz!

19. 11. 2020 - 09:51
0
Shares

Golmana srbijanskog drugoligaša Dinama iz Vranja, Miroslava Orlića teško je optužio vlastiti trener Dragan Antić nakon poraza u gostima kod Zemuna 3:2.

Golmana srbijanskog drugoligaša Dinama iz Vranja, Miroslava Orlića teško je optužio vlastiti trener Dragan Antić nakon poraza u gostima kod Zemuna 3:2. Dinamo je dva pogotka primio zbog grešaka vlastitog golmana, a pogodak domaćina za pobjedu stvarno je bio komičan.
 
“Glavnu ulogu odigrao je golman Orlić, glavni krivac za drugi i treći gol. Dva puta smo vodili, mogao je uhvatiti loptu kod trećeg gola, ali namjerno ju je ispustio. Nemoguće je da je to napravio slučajno, namjera je očigledno postojala. Prijavili smo nadležnima da istraže sve okolnosti, ukoliko je učestvovao u prljavim radnjama”, rekao je trener Dinama te najavio i moguću tužbu vlastitog golmana.
 
Golman Orlić je suspendovan, a sada postaje malo jasnija i ona greška iz 10. kola kada je sam sebi zabio pogodak. Ta je snimka obišla dobar dio portala, a Antić tvrdi kako je u međuvremenu saznao kako Orlić ima ”problema s kockom”.

Zanimljivo, golman je nakon nevjerojatnog gola sam napustio teren te se nije ni vraćao s ekipom, a njegov trener čak tvrdi kako je pobjegao.
 
Pogledajte greške iz ovog kola, kao i autogol iz 10. kola.

 

 

 

Učitaj još novosti