18. 11. 2020 - 21:49
Messi stigao u Barcelonu PA IZGUBIO ŽIVCE NA AERODROMU: Dosta...
907
Shares
Messi stigao u Barcelonu PA IZGUBIO ŽIVCE NA AERODROMU: Dosta mi je svega

Messi stigao u Barcelonu PA IZGUBIO ŽIVCE NA AERODROMU: Dosta mi je svega

18. 11. 2020 - 21:49
0
Shares

Lionel Messi sletio je ranije danas u Barcelonu kamo se vratio nakon reprezentativne stanke koju je proveo s Argentinom i izgubio živce pred španjolskim novinarima.

Nakon nekoliko pitanja o Barceloni Messi je puknuo.

"Dosta mi je svega. Uvijek sam ja krivac za sve probleme u klubu", rekao je Messi i ljutito otišao u auto koji ga je čekao da ga odveze u klub.

Odgovorio na prozivke
Bio je to Messijev odgovor na ranije izjave Griezmannova bivšeg agenta  Eric Olhatsa. On je za španjolske medije tvrdio da je Messi rak koji ubija Barcelonu i kontrolira sve u klubu. 

"Antoine je došao u klub i odmah upao u probleme jer klub funkcionira tako da Messi ima svoj stav u svemu. On je u isto vrijeme car i monarh, a na Antoineov dolazak nije gledao blagonaklono. Bio je drzak, to se osjetilo. Uvijek sam slušao o tome kako Antoine nema problem s Messijem, ali nikad nisam čuo suprotno", rekao je Olhats za France Football pa dodao:

"U mojim očima je jasno da je Messi rekao da odlazi samo zato da vidi koliku moć još uvijek ima u klubu. Klasični Messi! Koliko god je dobar na terenu, toliko je loš izvan njega. Barcelona već neko vrijeme pati zbog njega. On je rak tog kluba."

Olhats osuđuje klub zbog odluka o Griezmannu
Nakon toga Olhats je pojasnio kako je onaj Griezmann koji briljira u reprezentaciji zapravo pravi Antoine, onaj koji igra bez pritiska koji mu u Barceloni stvara Messi. 

"Klub je bolestan, a ne on. Prošle godine kad je Antoine došao u klub Messi nije razgovarao s njim, nije mu htio ni dodati loptu. Traumatizirao ga je", rekao je Olhats pa zaključio:

"To je ostavilo traga na Antoineu. Vidi se da je tako kad pričate s njim. Uz to imate odlazak predsjednika, osam komada koje su primili od Bayerna... Stanje u Barceloni nije dobro."

Učitaj još novosti