17. 11. 2020 - 16:03
FK Željezničar se oglasio povodom promjene načelnika Općine...
907
Shares
FK Željezničar se oglasio povodom promjene načelnika Općine Novo Sarajevo

FK Željezničar se oglasio povodom promjene načelnika Općine Novo Sarajevo

17. 11. 2020 - 16:03
0
Shares

FK Željezničar oglasio se danas saopštenjem na svojoj stranici u vezi sa odlaskom načelnika Općine Novo Sarajevo, Nedžada Koldže i dolaska novog načelnika, Hasana Tanovića.

Saopštenje Plavih prenosimo u cijelosti:

- FK Željezničar izražava zahvalnost na saradnji dugogodišnjem načelniku Općine Novo Sarajevo, Nedžadu Koldži i svim članovima dosadašnjeg Općinskog vijeća.

Također, FK Željezničar upućuje čestitke novom načelniku, dr. Hasanu Tanoviću i novim članovima Općinskog vijeća, te se nadamo da će se saradnja između Općine i njenog najvećeg brenda podići na još viši nivo.

FK Željezničar je sportski klub koji je od javnog interesa za Općinu Novo Sarajevo i već duži niz godina s ponosom prezentuje Općinu u najboljem svjetlu na domaćim i evropskim takmičenjima. Stadion Grbavica je trenutno najuslovniji stadion u BiH i trenutni dom A reprezentacije BiH, a uz očekivani nastavak administrativne i finansijske pomoći od strane Općine Novo Sarajevo Klub će nastaviti s infrastrukturnim projektima, jačanjem Omladinske škole i nastavkom provođenja javnog interesa.

FK Željezničar se još jednom zahvaljuje Nedžadu Koldži i članovima Općinskog vijeća, te čestitamo i želimo dobrodošlicu novom načelniku Općine, dr. Hasanu Tanoviću i novim članovima Općinskog vijeća, stoji u saopštenju.

Učitaj još novosti