15. 11. 2020 - 23:24
SUAREZ PRVI PUT OTKRIO DETALJE O ODLASKU IZ BARCELONE: Bio sam...
907
Shares
SUAREZ PRVI PUT OTKRIO DETALJE O ODLASKU IZ BARCELONE: Bio sam tužan i povrijeđen zbog načina na koji sam napustio Barcu

SUAREZ PRVI PUT OTKRIO DETALJE O ODLASKU IZ BARCELONE: Bio sam tužan i povrijeđen zbog načina na koji sam napustio Barcu

15. 11. 2020 - 23:24
0
Shares

To je učinio uoči okršaja svog bivšeg, katalonskog kluba i svog novog kluba, madridskog Atletica, koji je na rasporedu u subotu na stadionu Wanda Metropolitano.

Urugvajski napadač sučelit će se sa svojim bivšim suigračima prvi put otkako je ljetos napustio Camp Nou. 

Suarez je otvoreno govorio o tome kako mu je bilo teško napustiti Barcelonu nakon što mu je rečeno da je postao višak u svlačionici katalonskog kluba koji je preuzeo novi trener Ronald Koeman. 

"Bio sam tužan i povrijeđen zbog načina na koji sam napustio klub, što sam već ranije rekao. Osjećam se ponosno. U trenucima kad sam bio neželjen, pronašao sam mjesto gdje me netko želi. Pronašao sam sreću i uživam u ovom periodu karijere", rekao je golgeter za Marcu.

Suareza su pitali o Barcinom nedostatku golova ove sezone i nedostaje li mu bivši klub.

"Ne, postojao je taktički plan ili kako god želite to nazvati. Morao sam ga prihvatiti jer me oni nisu trebali i svi mogu sami zaključiti što se dogodilo", rekao je pa dodao:

"Moram živjeti život u Atleticu, ali osjećam se loše kad znam da moji prijatelji imaju probleme. No to je samo period, golovi će brzo doći."

Reprezentativac Urugvaja brzo se privikao u svojoj novoj epizodi u madridskom klubu. Postigao je pet pogodaka u šest nastupa za novi klub. 

Učitaj još novosti