13. 11. 2020 - 08:05
BORBA DESETLJEĆA: Nepobjedivi Khabib ulazi u kavez po...
907
Shares
BORBA DESETLJEĆA: Nepobjedivi Khabib ulazi u kavez po posljednji put i to protiv najboljeg svih vremena?

BORBA DESETLJEĆA: Nepobjedivi Khabib ulazi u kavez po posljednji put i to protiv najboljeg svih vremena?

13. 11. 2020 - 08:05
0
Shares

Khabib je rekao da se više ne želi boriti bez svog oca Abdulmanapa, koji je ranije ove godine preminuo nakon operacije srca

Trenutno najbolji “pound for pound” borac svijeta, UFC-ov prvak lake kategorije i još uvijek neporaženi Dagestanac, Khabib Nurmagomedov, ipak bi se mogao vratiti iz mirovine u koju je odlučio otići nakon pobjede nad Justinom Gaethjeom prošlog mjeseca.

Khabib je rekao da se više ne želi boriti bez svog oca Abdulmanapa, koji je ranije ove godine preminuo nakon operacije srca koju je dodatno zakomplicirao koronavirus, ali njegov menadžer Ali Abdelaziz tvrdi da bi se ipak mogao vratiti.

Abdelaziz je bio pomalo tajnovit, ali zapravo je sve rekao napisavši: “30:0”. Khabib je stao na 29 pobjeda iz 29 mečeva, a Abdelaziz je ovime nagovijestio da bi 30 meč ipak mogao doći, iako je Khabib obećao majci da se više neće boriti.

profimedia-0469633690-1

S kim će u kavez?

O Nurmagomedovovu povratku govorio je i šef UFC-a Dana White, a on također tvrdi da postoji šansa da ovaj po 30. put uđe u kavez.

“Khabib i ja smo razgovarali. Bio je jako emotivan kada je ta borba završena, ali imam osjećaj da bi mogao ići po skor od 30:0. Želim to. Njegov otac je htio da mu sin završi karijeru omjerom 30:0 i mislim da mu Khabib želi ispuniti tu želju”, praktički je nagovarao White prije nekoliko tjedana Khabiba da se vrati.

Ako do 30. meča i dođe, Khabib bi u kavez mogao ili s dugogodišnjim rivalom Conorom McGregorom ili će možda biti “superborba” protiv, prema mnogima, najboljeg MMA borca svih vremena Georgesa St-Pierrea, ako se ovaj odluči vratiti iz mirovine.

Učitaj još novosti