09. 11. 2020 - 13:48
Ovako bi Manchester United mogao izgledati ako Pochettino...
907
Shares
Ovako bi Manchester United mogao izgledati ako Pochettino zamijeni Solskjaera

Ovako bi Manchester United mogao izgledati ako Pochettino zamijeni Solskjaera

index.hr
09. 11. 2020 - 13:48
0
Shares

OLE GUNNAR SOLSKJAER nalazi se pod velikim pritiskom u Manchester Unitedu, a kao njegova potencijalna zamjena spominje se Mauricio Pochettino.

United se nalazi na 14. mjestu Premiershipa. U sedam odigranih kola primio je 14 golova, a više golova primili su samo Liverpool (16), Leeds (17), Fulham (15) i West Bromwich (17).

United je katastrofalno krenuo u Premiershipu

U četiri ligaške utakmice na domaćem terenu United je upisao jedan remi i čak tri poraza te je uz Brighton, WBA, Sheffield i Burnley jedina momčad koja još nema ligašku pobjedu kod kuće.

Pored lošeg učinka u ligi, United je i u Ligi prvaka doživio razočarenje nakon što je u 3. kolu u gostima poražen od Bašakšehira (2:1) nakon što je prethodno pobijedio Paris Saint-Germain (2:1) i RB Leipzig (5:0).

Manchester Evening News je prošlog tjedna objavio da su čelnici s Old Trafforda već kontaktirali Pochettina u namjeri da ga dovedu ako Solskjaeru uruče otkaz.

United je prošlog vikenda u gostima pobijedio Everton s 3:1, što je bila vrlo važna pobjeda za Solskjaera, ali on je i dalje pod velikim pritiskom.

Ako Pochettino dođe u United, očekuje se da će igrati u formaciji 4-2-3-1, za razliku od Solskjaera koji je u ovoj sezoni već promijenio tri formacije.

Pod vodstvom Pochettina na golu bi trebao ostati David de Gea, dok bi u obrani mogli zaigrati Wan-Bissaka, Tuanzebe, Maguire i Shaw.

Pochettino je u Tottenhamu pokazao da s mladim igračima može napraviti velike rezultate

Shaw bi vjerojatno dobio priliku ispred Alexa Tellesa jer je već surađivao s Pochettinom tijekom boravka u Southamptonu.

Tuanzebe bi do prve postave mogao doći ponajviše zato što Pochettino voli davati šansu mladim igračima.

Dolaskom Pochettina moguće je da Pogba potpuno izgubi mjesto u momčadi te da na poziciji centralnih veznih zaigraju Van de Beek i McTominay.

U ofenzivi Argentinac bi najvjerojatnije mogao računati na Greenwooda, Rashforda i Martiala, iza kojih bi igrao Fernandes.

Pochettino je u Tottenhamu pokazao da može napraviti velike rezultate s mladim igračima pa je za očekivati da bi nešto slično mogao napraviti i na Old Traffordu.

Učitaj još novosti