08. 11. 2020 - 15:24
SKANDAL U ITALIJI, POLICIJA UPALA NA TRENING LAZIA: Sumnjaju...
907
Shares
SKANDAL U ITALIJI, POLICIJA UPALA NA TRENING LAZIA: Sumnjaju na OVO, UŽAS

SKANDAL U ITALIJI, POLICIJA UPALA NA TRENING LAZIA: Sumnjaju na OVO, UŽAS

08. 11. 2020 - 15:24
0
Shares

Na udaru je šef medinskog tima Ivo Pulccini koji je tvrdio da je čitav tim negativan i da će biti spremni za meč protiv Juventusa

Lazio je varao, ili makar tako sumnja policija. Oni su upali u laboratoriju u Avelinu koja je izdala uvjerenje, odnosno nalaz da su igrači Rimljana, Immobile, Leiva i Strakosha negativni, kako bi se osporila odluka UEFA o pozitivnom nalazu od strane UEFA.
 
Na udaru je šef medinskog tima Ivo Pulccini koji je tvrdio da je čitav tim negativan i da će biti spremni za meč protiv Juventusa..

Lazio je na gostovanju Zenitu bio bez ključnih igrača Immobilea, Leive, Alberta, Manuela Lazarija, a u klubu su tvrdili da i ti nalazi nisu tačni nakon što je poslije utakmice dostavljen nalaz iz klinike u Avelinu gdje je sproveden molekularni test.
 
“Svi su negativni, molekularni test iz Avelina je sigurniji od brzih testova koji su sprovede u Rimu”, rekao je Pulcini.

Policija je osim u pomenutu kliniku u Avelinu upala i u trening centar u Formelo, a pomenuti igrači su odmah napustili teren.

Klub se sumnjiči da je probao da prekrši sve zdravstvene protokole, kako bi imao važne igrače na raspolaganju protiv Juventusa, Immobile, Leiva i Strakosha neće moći da igraju danas.

Istraga bi mogla da potraje, ali i da se završi za maksimalno dva mjeseca, ako se dokaže veza između lažnih nalaza i kluba, slijedi kazna, oduzimanje bodova, ali se pominje i mogućnost izbacivanja iz lige.

Učitaj još novosti