05. 11. 2020 - 14:19
Svim silama se trudili da ga otjeraju iz Reala, a evo kakvo...
907
Shares
Svim silama se trudili da ga otjeraju iz Reala, a evo kakvo iznenađenje ga je dočekalo u Tottenhamu: Bale ne skida osmijeh s lica, OVO JE SAMO ZBOG NJEG

Svim silama se trudili da ga otjeraju iz Reala, a evo kakvo iznenađenje ga je dočekalo u Tottenhamu: Bale ne skida osmijeh s lica, OVO JE SAMO ZBOG NJEG

05. 11. 2020 - 14:19
0
Shares

Gareth Bale ponovno uživa u nogometu nakon povratka u poznatu sredinu.

Tottenham se ovoga ljeta pojačao dvojicom igrača Real Madrida. Jedan je Gareth Bale, bivši igrač Spursa koji se vratio na posudbu, a drugi Sergio Reguilon, kojeg su kupili za 30 miliona eura.

Rođeni Madriđanin i Realovo dijete Reguilon odlično se snašao u Londonu. Na kontu ima već tri asistencije u sedam nastupa, a upravo je on lijepo nabacio Baleu za povratnički prvijenac.

Široki osmijeh na Baleovu licu nakon gola sugerira da je Velšaninu dobro došao povratak u Tottenham.

“Jako je sretan ovdje, izgleda drugačije. Jezik mu puno znači. Govori dobro španski, pomalo, kao ja engleski”, rekao je Reguilon za El Larguero.

“Vidi se da je sretan, ostaje nakon treninga, druži se sa saigračima, sa svima se slaže i šali se. Puno je sretniji u Engleskoj, možda se bojao pričati španski da se ne osramoti. Mogu ga pitati sutra! Ne znam hoće li se vratiti u Real”, dodao je i otkrio jednu zanimljivost.

2572

“Najviše me iznenadilo što u Tottenhamovom trening kampu postoji teren za mini-golf. To su postavili za Balea. Nisam mogao vjerovat.”, rekao je.

Bale je zbog strasti prema golfu u Madridu zaradio posprdni nadimak “Golfer”, a u legendu je ušla zastava velških navijača s natpisom: “Wales. Golf. Madrid. Tim redom.” Čini se da je u Tottenhamu sve napokon sjelo na svoje mjesto za Garetha Balea…

Učitaj još novosti