03. 11. 2020 - 17:20
OVO SU TURSKI MMA BORCI O KOJIMA BRUJI EVROPA: Spasli staricu...
907
Shares
OVO SU TURSKI MMA BORCI O KOJIMA BRUJI EVROPA: Spasli staricu i policajca u Beču

OVO SU TURSKI MMA BORCI O KOJIMA BRUJI EVROPA: Spasli staricu i policajca u Beču

03. 11. 2020 - 17:20
0
Shares

Dvojica turskih MMA boraca koji žive u Beču preko noći postali su tema medija pošto su priskočili u pomoć ženi i policajcu tokom smrt.onosnog terorist.-čkog nap,ada. 

Makail Ozen i Redžep Gultekin, kako su prenijeli austrijski mediji, na kratko se pojavljuju u viralnom video snimku koji je zabilježen tokom sinoćne pucn.jave.

2368443-2368357-v-edit34243214-ls

Na snimku se čuje kako Ozen viče na turskom "u zaklon", dok su pokušavali da se sklone iza betonskog ulaza u metro. Sve vrijeme su meci letjeli oko njihovih glava.

"Starica je išla ka mjestu gdje je izbio okršaj, pješice. Kada smo je vidjeli zaustavili smo je i odveli niz stepenice. Odveli smo je na bezbjedno. Onda smo se vratili na stanicu, vidio sam ranjenog policajca", rekao je Ozen za turski list Hurijet.

U tom trenutku je policija već jurila ka stanici. Jedan napadač uspio je da zaustavi juriš trojice oficira, od kojih je jedan ranjen.

"Otišli smo ka kordonu policije i rekli im o teroristima, jedan je imao maramu oko glave i pušku. Bili su samo pet metara udaljeni od nas".

 

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti