01. 11. 2020 - 18:27
126 SEKUNDI NAKON ULASKA RONALDO ZABIO NEVJEROVATAN GOL:...
907
Shares
126 SEKUNDI NAKON ULASKA RONALDO ZABIO NEVJEROVATAN GOL: Zatresla se mreža

126 SEKUNDI NAKON ULASKA RONALDO ZABIO NEVJEROVATAN GOL: Zatresla se mreža

01. 11. 2020 - 18:27
0
Shares

SAMO 126 sekundi trebalo je Cristianu Ronaldu za prvi gol nakon trotjedne stanke zbog pozitivnog testa na koronavirus. Kasnije je pogodio i iz jedanaesterca, a Juventus je na gostovanju kod Spezije slavio 4:1.

Portugalski superstar ušao je u igru u 56. minuti kod rezultata 1:1, a u 59. je doveo Juventus u vodstvo. Proigrao ga je Morata, a Ronaldo je izbio sam pred golmana, zaobišao ga i poslao loptu u praznu mrežu.

Prethodno je Morata osobno bio strijelac za prednost momčadi iz Torina u 14. minuti, a u 32. je izjednačio Pobega.

Morati je deset minuta nakon gola poništen gol nakon sudačke konzultacije s VAR-om, a poništen je i gol Spezije za 2:2 nekoliko minuta nakon Ronaldovog pogotka.

U 68. minuti Rabiot je povisio na 3:1 i usmjerio Juventus prema pobjedi, a Ronaldo je u 77. iz penala svojim drugim golom zabio za 4:1.

Tek drugi put u karijeri Ronaldo je zabio dva gola na utakmici u kojoj je ušao s klupe, a prvi put još od 2006. kad je to učinio u dresu Manchester Uniteda protiv Wigana.

Ronaldu je ovo bila tek treća utakmica za Juventus ove sezone, a prva nakon više od mjesec dana, točnije od remija s Romom 2:2, u kojem je postigao oba gola. Prije toga zabio je jedan gol i u pobjedi nad Sampdorijom 3:0.

Utakmica s Napolijem registrirana je pobjedom Juventusa 3:0 jer gosti nisu doputovali na utakmicu zbog koronavirusa u momčadi, a zatim je uslijedila reprezentativna stanka. Ronaldo je tada odigrao svih 90 minuta za Portugal u remiju 0:0 s Francuskom u Ligi nacija, a zatim mu je dijagnosticiran covid-19, zbog kojeg je sve do ovog tjedna bio u izolaciji. Tek je u subotu ujutro odradio prvi samostalni trening u klubu pa ga Andrea Pirlo danas nije koristio od početka, no i samo nešto više od pola sata bilo mu je dovoljno da postigne dva gola.

 

 

Učitaj još novosti