01. 11. 2020 - 07:28
ĐOKOVIĆ IMA PLAN Novak otkrio šta će raditi kada završi karijeru!
907
Shares
ĐOKOVIĆ IMA PLAN Novak otkrio šta će raditi kada završi karijeru!

ĐOKOVIĆ IMA PLAN Novak otkrio šta će raditi kada završi karijeru!

01. 11. 2020 - 07:28
0
Shares

Novak Đoković ne planira da uskoro ostavi reket, ali... Naš najbolji teniser ima plan šta će raditi kada dođe dan za povlačenje

Novinare je zanimalo šta će Novak raditi kad završi karijeru, i da li planira na neki način da bude ambasador tenisa.

- Apsolutno, hvala na tom pitanju. Izuzetno se radujem i toj narednoj fazi mog života i karijere. U Beogradu imam teniski klub koji će vrlo brzo izrasti u akademiju, imamo velike planove sa time, to je logičan naredni korak. Osjećam da je tenis meni mnogo dao, želim da prenesem znanje, iskustvo i energiju na buduće generacije, pogotovo u Srbiji i na Balkanu – imamo mnogo talenta, ali nemamo sistem i uređenost, moramo tome da se posvetimo - rekao je Novak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????????????????????????????????? #IDEMOOOOO #SEMIS #nolefam #rolandgarros

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on


- Kada je riječ o internacionalnim putovanjima i o mojoj 'ambasadorskoj' ulozi – apsolutno. Želio bih malo da putujem po turnirima bez pritiska, da ne moram da razmišljam koliko sam trenirao, kako sam se spremao. To će mi biti veliko zadovoljstvo, nisam jedan od onih koji su prezasićeni tenisom i koji jedva čekaju da ne vide teren, suprotno je – uživam, volim tenis i želim da se oprobam u ulogama mentora, trenera. Vidjećemo šta budućnost donosi, ali pokušavam da promovišem tenis kada god to mogu - zaključio je Nole.

Jedno je sigurno, Đoković voli tenis i kada bude završio igračku karijeru, jasno je da neće moći bez ovog sporta.

Učitaj još novosti