31. 10. 2020 - 15:36
POSLIJE NEGATIVNOG TESTA: Pirlo objavio što će sutra biti s...
907
Shares
POSLIJE NEGATIVNOG TESTA: Pirlo objavio što će sutra biti s Ronaldom i Bonuccijem

POSLIJE NEGATIVNOG TESTA: Pirlo objavio što će sutra biti s Ronaldom i Bonuccijem

31. 10. 2020 - 15:36
0
Shares

Juventus u Serie A nije pobijedio od 20. rujna, ne računajući 3:0 za zelenim stolom protiv Napolija kad gosti nisu doputovali u Torino. 

Sad im se Cristiano Ronaldo vraća nakon što je konačno dobio negativan test na koronavirus i bit će na raspolaganju Andrei Pirlu za gostovanje kod Spezije. Ipak, trener ga neće koristiti od početka.

"Ronaldo je jutros trenirao sam, ali želi biti sa suigračima i želi s nama na put. Međutim, neće igrati od početka", rekao je Pirlo na press-konferenciji dan prije utakmice.

Polako se vraćaju i drugu igrači.

Bonucci u sastavu, Chiellini i De Ligt još ne
"Bonucci je jučer trenirao sam, a danas s ostatkom momčadi i on će igrati. Chiellini još nije spreman. S De Ligtom sve ide po planu, ali ortoped je rekao da pričekamo još tjedan dana", izložio je trener Juventusa.

Svjestan je općeg nezadovoljstva zbog Juventusovih posljednjih rezultata, ali kaže da mu pritisak nimalo ne smeta.

"Nisam iznenađen zbog pritiska. Postojao je tijekom 20 godina koliko sam igrao, postoji i sada. Štoviše, zbog pritiska želim biti sve bolji i bolji. Miran sam i svoj ću posao raditi do kraja", rekao je Pirlo.

Juventus nakon pet kola ima devet bodova i na petom je mjestu, a Spezia je 14. s pet bodova. Utakmica se igra u 15 sati.

Učitaj još novosti