29. 10. 2020 - 11:18
Propast velike zvijezde: Zarađivao milione, a sada radi za...
907
Shares
Propast velike zvijezde: Zarađivao milione, a sada radi za platu od 90 KM

Propast velike zvijezde: Zarađivao milione, a sada radi za platu od 90 KM

29. 10. 2020 - 11:18
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Velika zvijezda se nalazi u ogromnim financijskim problemima.

Nekada najbolji teniser svijeta, 52-godišnji Nijemac Boris Becker koji se u posljednje vrijeme nalazi u financijskim problemima, počeo je nuditi virtualne teniske kurseve kako bi se izvukao iz škripca.
 
“Naučite od teniske legende kako iskoristiti svoj potencijal” – objavio je Becker preko društvenih mreža uz desetak snimaka kojima nastoji pomoći kako teniskim početnicima tako i onima naprednijima.

Becker svoje savjete naplaćuje po 40 funti (86 KM). Prije tri godine Becker je na sudu Southwark Crown proglasio osobni bankrot zbog kojega se morao odreći svih svojih trofeja koje je osvojio tokom karijere.
 
Becker je tri puta osvojio Wimbledon, dva puta Australian Open i jednom US Open, ukupno je osvojio 49 turnira u pojedinačnoj konkurenciji, a osvojio je i olimpijsko zlato u parovima u Barceloni 1992. godine.

Upravo ta medalja iz Barcelone nije pronađena kod Beckera, a on negira i to da je sakrio sve svoje wimbledonske trofeje.

Becker je izjavio pred sudom u Londonu da se ne osjeća krivim za optužbe da nije vratio trofeje osvojene na grand slam turniru Wimbledon koje je trebao prodati kako bi podmirio svoje dugove, a također je optužen da nije ispunio obvezu otkrivanja informacija.

On je izjavio da se ne osjeća krivim ni po jednoj tački optužnice koju je iznijela služba za nesolventnost.

(večernji.hr)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti